K.P.- czas na odkurzanie ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 29, 2007 9:02

super :lol: mam Bonusika 4,5 miesiąca cudny naprawde super kocurek zaszczepiony dwa razy i odrobaczony ma książeczke zdrowia, no i dwie czarne dziewczynki około 8-9 tygodni, jedna całą czarna druga ma krawacik biały , obie mruczące cudne puchate kuleczki tylko do kochania :lol: i u Madzi są dwie dziewczynki biało czarna i biało bura też cudne i kochane :lol: już wklejam fotki:)

Bonusik :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dziewczyny od Madzi widze już są wklejone to dodam jeszcze dwie moje czarne :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mam nadzieje że ten domek wybierze ktoregoś :lol:
moje były zamowione, jeden domek zarezerwował sobie Psotke z krawacikiem 3 tygodnie temu , wczoraj dostałam sma że rezygnują myślałam że coś mnie trafi..........na Emi tez był domek ale nie pasowałą im za bardzo sprawa sterylki i chociaz w sumie sie dogadaliśmy "myślałam" też telefon ucichł ........ :roll: ....mam w tej chwili 6 kotów w domu i wolny Mexyk :?
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pt cze 29, 2007 9:09

osobiście i na własne oczy widziałam, że koty "kodowe" to super mizianki, przytulanki i kochane foooterka. Tylko przytualać i kochać :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt cze 29, 2007 9:17

zaraz wyślę maila do tej babeczki i mam nadzieje ze coś sobie wybierze :D
tylko domek zmienia miejsce zamieszkania i zakocił by sie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia albo na poczatek jeszcze przyszłego

jak tylko cos będę cos wiedzieć to zraz dam znać ale nie bedzie to wcześniej niz w przyszłym tygodniu
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pt cze 29, 2007 9:18

tak miziaki sa :lol: od Madzi też są cudniaste sama przywiozłam i sama tuliłam :D no i trzeba mame już ciachac wkońcu ,domki by sie bardzo przydały na już :roll: ale jak trzeba poczekamy byle sie tylko domek nie rozmyślił jak juz wybierze 8)
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt cze 29, 2007 10:20

Zdjęcia moich kociaków są na stronie wczeniej(str 27).Wszystkie kociaki są przekochane i te od kody i te moje.Mam nadzieje, że któregoś sobie wybiorą.

dona20

Od: Nie kwi 29, 2007 20:17

Post » Pt cze 29, 2007 16:28

jedne i drugie kotki wysłałam i teraz trzeba tylko trzymac kciuki aby na któregos sie zdecydowała :D
jest to babeczka która soptykam na fitnesie wiec dam jej przez weekend zastanowic sie i jak tylko w tygodniu ja zobacze to zaraz napisze jakie wieści :D
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Pt cze 29, 2007 16:40

Tu jeszcze parę zdjęć maluchów i mamuśki(najbardziej aktualne)Niestety robione aparatem z komórki, więc jakość nie najlepsza.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

dona20

Post » Pt cze 29, 2007 16:50

jakie one cudne :lol: :lol: ja niedługo wkleje kolejne trzy maluchy , znaczy ich zdjęcia :roll: mają teraz 5 tygodni i za jakieś 3 bedą sie nadawały do adopcji , sa szaro bure z białymi wstawkami i jeden nieokreslonego ciemnego koloru , jeszcze nie widziałąm ich ale na dniach będe i zrobie fotki ...........dużo maluchów a wakacje nie sprzyjają adopcjom :(
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie lip 01, 2007 18:50

Obrazek
Obrazek
Wstawiam jeszcze takie dwa zdjęcia małej koteczki(nie są najlepszej jakości).Chciałam wam pokazać jak ona ślicznie staje na dwóch łapkach jak ją coś zaciekawi(a ciekawska jest strasznie).Potrafi tak stać dosyć długo:)

dona20

Post » Nie lip 01, 2007 21:35

kocurki po prostu przecudne.
Dopisze w tym wątku, co napisałam już w innym katowickim: brać śląskie koty, bo to słodziaki cudne, a Ślązaczki gotowe pomagać po adopcji.
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 01, 2007 21:43

cudne kotki :lol: moje dwie czarne dziewczynki pojechały dzis razem i zamieszkały w Katowicach :lol: bedą wychowywać sie i żyć razem, to pierwsza taka moja podwojna adopcja i strasznie sie ciesze :lol: kotki są w dobrych rękach mają super opiekunów a ja z nimi super kontakt :lol: kolejnych chętnych będe teraz kierowac do Madzi mam nadzieje że pozostałe koteczki szybko znajdą domki :wink:

:dance: :dance2:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie lip 01, 2007 21:45

huuurrraa,jakie dobre wieści :D :D :D :D
gratuluję super domku :dance: :dance2: :dance:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie lip 01, 2007 21:48

uo matko i córko, jak superowo :balony: :dance: :dance2: :dance: :balony:
Obrazek

Femka

Post » Pon lip 02, 2007 0:02

czyli do ewentualnej adopcji pozostał od Ciebie tylko Bonusik :?: :D
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Pon lip 02, 2007 7:45

ko_da1 pisze:cudne kotki :lol: moje dwie czarne dziewczynki pojechały dzis razem i zamieszkały w Katowicach :lol: bedą wychowywać sie i żyć razem, to pierwsza taka moja podwojna adopcja i strasznie sie ciesze :lol: kotki są w dobrych rękach mają super opiekunów a ja z nimi super kontakt :lol: kolejnych chętnych będe teraz kierowac do Madzi mam nadzieje że pozostałe koteczki szybko znajdą domki :wink:

:dance: :dance2:

super, bardzo się cieszę :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[poprzednia][następna]