A tym, którzy może pamietają, winna jestem aktualizację, trochę smutną, a trochę nie smutną.
Zauważyłam, że najłatwiej rozpoznaje się tu ludzi po kotach w podpisie (nawet jak zmienią nicka, aamms

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joanna Kalisz pisze:A to jest wesoła część aktualizacji: rok temu dołączyła do nas BuraS![]()
![]()
obecnie 2-letnia syberyjka (bez cudzysłowu:-)). Ma oczywiście swoją historię, którą powoli uzupełnię.
Joanna Kalisz pisze:A to jest wesoła część aktualizacji: rok temu dołączyła do nas BuraS![]()
![]()
obecnie 2-letnia syberyjka (bez cudzysłowu:-)). Ma oczywiście swoją historię, którą powoli uzupełnię.
Joanna Kalisz pisze:Tak Aniu, to ten... Ale jeśli ten rumieniec miałby oznaczać jakieś Twoje poczucie winy, to nie rób tak, to niczyja wina...
Po analizowaniu różnych "skąd się to wzięło", przychodzi mi na myśl jedynie przekazanie wirusa przez matkę; może masz kontakt do ludzi, którzy wzięli brata Sierściucha? Może powinni zrobić testy?
![]()
kalair pisze: więc nowy kiciuś się kłania
Joanna Kalisz pisze:kalair pisze: więc nowy kiciuś się kłania
tego właśnie się obawiałam - zmasowany atak na mało zakocony dom![]()
ale to prawda - rozglądam sięi to od dłuzszego czasu. Ale powoli i rozważnie, Burasek jest delikatnym kotkiem i ma pewne ograniczenia, dlatego kolega/koleżanka musi "pasować" nie tylko do moich marzeń, ale przede wszystkim do niej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości