Padme pisze:Jak mi koty zachoruja, to chyba bede musiala stac pod latarnia
Ciesz się, że jeszcze masz na to warunki, ja już jestem "poza wyborem" (dlatego do tej pory mam 1 kota)
Padme

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Padme pisze:Jak mi koty zachoruja, to chyba bede musiala stac pod latarnia
Ciesz się, że jeszcze masz na to warunki, ja już jestem "poza wyborem" (dlatego do tej pory mam 1 kota)
Izabela pisze: moja tescowka nie znosi wszelkich stworzen to juz jej problemPrzestala nas odwiedzac bo za duzo siersci na sobie wynosila
FANTASTYCZNIE! Pokażę męzowi te obliczenia. Mogłabym miec 9 sztuk kota z haczykiem!!!!!!!!1Estraven pisze:Myślę, że zależnie od stopnia umeblowania (zagracenia) oraz rodzaju mieszkania można spokojnie przyjąć jako normę między 5 a 7 metrów kwadratowych na kota (ludzi w tym rachunku nie licząc) – czywiście przy założeniu, że nie chcemy przesadnego zagęszczenia, stać nas na tyle zwierzy i jesteśmy zdecydowani, że to ma być bardzo koci dom
Estraven pisze:przyjąć jako normę między 5 a 7 metrów kwadratowych na kota (ludzi w tym rachunku nie licząc)
moni_citroni pisze:lakshmi pisze:I spokojnie widziałabym tu jeszcze ze 2 koty, ale tego budżet mógłby nie znieść i trza by pod Marriotem dorabiać.
To moze zalozymy "firme" i bedziemy dzielic sie zyskiem ??![]()
![]()
cathrine juz nas rozgrzeszyla![]()
mini2 pisze:FANTASTYCZNIE! Pokażę męzowi te obliczenia. Mogłabym miec 9 sztuk kota z haczykiem!!!!!!!!1Estraven pisze:Myślę, że zależnie od stopnia umeblowania (zagracenia) oraz rodzaju mieszkania można spokojnie przyjąć jako normę między 5 a 7 metrów kwadratowych na kota (ludzi w tym rachunku nie licząc) – czywiście przy założeniu, że nie chcemy przesadnego zagęszczenia, stać nas na tyle zwierzy i jesteśmy zdecydowani, że to ma być bardzo koci dom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Meteorolog1 i 35 gości