Niedość że sliczna to i pocieszna kiedy zaczyna się ją głaskać wzija sie w taki rogalik
i ejszcze bardziej rogalikowata Stokroteczka
bardzo zadowolony kot
czyż mozna nie kochać takiego pulpecika
właściewie to chętnie bym pulpecika poodchudzała, chcoiaż w sumie sprawa starsza z niej pani, na szafę potrafiła wskoczyć jak jeszcze była na etapie uciekania przedmną a nie wywalania od razu brzucha do miziania jakby zrzuciała z kg napewno wysżłoby jej na zdrowie.
błagamy o domek dla Stokrotki. Jak to tak, zajmujemy się masą pieknych młodych kotów, a staruszkę pozostawimy bez szansy na domek? A ileż ona dała nam pięknego, futrzastego szczęścia. Ilu ludzi ma najdroższe kochane kociaki dzięki mamuście Stokrotce?
8 latek to w przeliczeniu na ludzki wiek ok 50 lat. No wiecie żeby 50-cio latki starszuszkami nazywać
i mam nadzieję że jednak mamuśką Stokrocia nie była za często
właściwie to musze sie dowiedzieć skąd ją Pani Krysia ma Ciekawe jakie były losy Stokroteczki?
a kim jst Bubor ? bom nie w temacie, ale skoro Ciocia Bungo poleca to urabiać prosze tę szanowną personę pod kątem Stokroteczkowym bedziemy bardzo bardzo wdzięczne
Od urabiania Bubora jest Femka - już go prawie ubrała w Alicję, ale potem dała ją do pewnej Pani. Więc Bubor (Kraków) nie ma kota, ergo: powinien mieć i trzeba mu w tym pomóc Niestety, z wątku Alicji wynika, że zamach na Bubora szykuje już kilka osób. A tymczasem Bubor balkon sobie osiatkowuje....
Femka pisze: To piękna kotka i już czas najwyższy, żeby znalazła swoją przystań na zawsze
o tak, zdecydowanie to już najwyższy czas dla Stokroci. Ktoś będzie miał fajnego kota, Bajka nie bedzie się stresować, a ja z Biafrą odetchnę z ulgą że nastepny kot P. Krysi ma dom. Same korzyści z takiej adopcji będą.
Tym bardziej że Biafra, po rozmowie z P. Krysią, dzowniła do mnie mówiąc :"szykuj strych,piwnice cokolwiek" Pani Krysia jest coraz blizej decyzji żeby oddać kolejną partię kotów a poprzednia jeszcze nie ma domków. Załamka
już wczoraj poszukałam kto to Waćpan Bubur i widzę że sporo kotów się wokół niego kręci oczywiscie jako przebrzydła egoistka uważam że najlpeszą kandydatką jest Stokrocia