Oki- dotarłam . Po kolei.
Nivalin za 10 ampułek kosztuje około 50zł, cocarboxylaza koło 20zł do tego powinna być wit B12 chociaż.... 15zł. Wszystko razem
można mieszać. Do jednej strzykawki jeżeli tylko jedna witamina B wejdzie- będzie 3ml. Reszta z ampułek do drugiej i w ciemne chłodne miejsce- będzie na następny dzień.
Zastrzyki
domięśniowo działają gdzieś tak 100 razy lepiej niż podskórnie. W teorii nie powinno być takiej różnicy ale jest. Sprawdzone na kilku kotach. Czyli trzeba być twardym, bezlitosnym i kłuć. A boli jak piorun! Wiem bo widziałam- Kroker miał oczy aż zamglone z bólu.... Ale ceną jest sprawna noga.... Każdego dnia przez 2 lub 3 tygodnie MINUTA bólu. Sprawna noga na 20 lat po 24 godziny każdego dnia.... Wybór jest prosty.
Heparyna u Milka to trochę inna sytuacja.... On był w gorszym stanie na początku.... Nóżki były zimne, podsiniona skóra, czucia brak.... U Twojej kotki powodów nie ma- tutaj krążeniowo to wszystko wydaje się być oki tylko neurologicznie gorzej...
Jeżeli będziesz miała problemy z receptą daj znać- nasza pani dr wypisze. Priorytetem dojdzie szybciutko. I szukaj kogoś do tego czesania

Chociaż tu by się trwała na długie włosy bardziej przydała

Z balejażem.... Stówę trzeba liczyć... A teraz wszyscy jacyś spłukani..... (ja niestety też....)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker