Tiris jesteś

Bardzo dziękuję w imieniu Irenki. Zajrzałam w ciągu dnia na forum i jak przeczytałam wieści to o mało nie spadłam z krzesła z radości

Nie mogłam nic napisać (praca

), zadzwoniłam do Puss, ale niewiele się dowiedziałam. Na wieści o drugim DT musimy czekać do jutra. Uważam, że domek forumowy jest bezkonkurencyjny, więc raczej optuję za Tiris, ale wybór chyba trzeba pozostawić Puss, ponieważ ja po prostu nic nie wiem o tym drugim domku

Jeśli chodzi o transport to tak jak pisałam, w sobotę dostarczę kicię we wskazane miejsce

W kwestiach finansowych na razie nie pomogę, ale w przyszłym miesiącu coś dorzucę. Irenka jest wysterylizowana, więc ten problem odpada, jednak przypuszczam, że pewne drobiazgi będą do doleczenia. Ostatnio weci coś wspominali o czyszczeniu zębów, chociaż to podobno nic pilnego. Jutro zajrzę na SGGW to dopytam dokładnie co ewentualnie zostałoby jeszcze do zrobienia.
Miałam dzisiaj jeden telefon w sprawie stałego domku, ale to na razie nic pewnego. Ewentualnie dopiero od lipca, ale Pani przed podjęciem ostatecznej decyzji chce poznać Irenkę.
Pisząc tego posta rozmawiałam z Puss, na razie nie wie nic bliższego o drugim domku, musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać do jutra...