Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:otóż, mamy pytanie dla doswiadczonych ludzi,którzy opiekuja się stadem kotów
Jak pomóc?
czym najbardziej(oczywiscie oprocz adopcji) możemy pomóc naszym schroniskowcom?
Wiadomo,koty bywaja wyniszczone, odwodnione, zarobaczone itd
Jakie preparaty są łatwe w podawaniu, a mogłyby pomóc im przetrwać i dojść do siebie?
wiadomo,szczepienia, ale to mało
koty są wychudzone, na stałe dokarmianie super dobrymi karmami raczej nie ma szans
ale moze np.warto czasem im podac jakieś zastrzyki wzmacniające.Nie wiemy jakie?
itd,itd
macie jakies pomyśły?
jakie niedrogie żarełko moznaby im dawać przynajmniej raz na tydzień?
surowe mięcho?gotowane?cos do niego wsypać?
A jaki najlepiej srodek na odrobaczenie?tez jakis do jedzenia?czy zastrzyki?z zastrzykami problem ,bo nie wszystkie sie daja złapać
Jaki preparat na pchły byłby najlepszy i najtańszy?
Mała1 pisze:mięsko dobra rzecz![]()
tez własnie o nim myślałam
przynajmniej raz na jakis czas wyzera
ale koty schroniskowe często maja rozwolnienia i wtedy chyba surowizny nie mozna
Zuzia1 pisze:Trochę na temat , który poruszyła Mała 1. Dysponuję Felvitalem (około 80 tabletek). Jest to karma uzupełniająca witaminowo- aminokwasowa dla kotów oraz Biotivet S, który podwyższa zdrowotność skóry u kotów ( też około 80 tabletek) . Termin przydatności lipiec//sierpień 2007 rok . Jeżeli jesteście zainteresowane , mogę przesłać . Przy takiej ilości kotów , jakie są w schronisku zużyjecie je na pewno bardzo szybko .
Zuzia1 pisze:Trochę na temat , który poruszyła Mała 1. Dysponuję Felvitalem (około 80 tabletek). Jest to karma uzupełniająca witaminowo- aminokwasowa dla kotów oraz Biotivet S, który podwyższa zdrowotność skóry u kotów ( też około 80 tabletek) . Termin przydatności lipiec//sierpień 2007 rok . Jeżeli jesteście zainteresowane , mogę przesłać . Przy takiej ilości kotów , jakie są w schronisku zużyjecie je na pewno bardzo szybko .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 39 gości