K.P.- czas na odkurzanie ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 15, 2007 19:44

Rudy jest już w nowym domku:)Odbył dzisiaj 7 godzinna podróż.Ponoć wszyscy domownicy go przwitali,sa nim zachwyceni :1luvu: Jego nowa właścicielka obiecała mi, że jak tylko zrobi zdjęcia to zaraz mi wyśle.W drodze był bardzo grzeczny,Pan kierowca podzielił się z nim swoim sniadaniem :catmilk: Bardzo się ciesze, że Rudy ma już swoją kochającą rodzinke :balony: :balony:

dona20

Od: Nie kwi 29, 2007 20:17

Post » Wto maja 15, 2007 19:53

wspaniale :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kasia staruszka niestety nie moze byc sama po sterylce w domu :( musi miec kogoś kto będzie miał ją na oku, ale jak bedzie kolejny kotek w potrzebie to będe pamiętac , staruszce musze szukać dalej :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Wto maja 15, 2007 23:02

super ze rudzielec już jest kochany :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro maja 16, 2007 22:10

Są jakieś nowe wieści od Rudiego?
Obrazek

Ayane

Od: Pon lis 27, 2006 20:14

Post » Czw maja 17, 2007 21:12

Na razie nie mam nowych informacji o Rudim.Dzisiaj napisze do niej maila,bo sama nie moge sie doczekac zdjęć.Troszke za nim tęsknie:(

dona20

Post » Pt maja 18, 2007 10:34

czekamy :D
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Pt maja 18, 2007 19:27

Dzisiaj dostałam maila od właścicielki Rudiego.Napisała mi, że Kocurek sie zaklimatyzował,miewa się bardzo dobrze,zaprzyjaźnił się z ich kotką.Ma bardzo duży apetyt,cały czas chce sie przytulac(cały mój Rudzielec).Cała rodzina bardzo go juz pokochała:)Zdjęc jeszcze nie ma,ale jak tylko zrobi to zaraz mi wyśle.Ciesze sie, że Rudy ma juz swoj wlasny domek:)

dona20

Post » Pt maja 18, 2007 20:14

ko_da, jesteś po prostu :aniolek: normalnie niewyjęta :1luvu:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt maja 18, 2007 21:09

Femcia no co Ty bez przesady :D super że Rudasek czuje sie dobrze w nowym domku to bardzo wazne :lol: Dona zostałaś jego Aniołkiem dałaś mu drugie życie, zresztą nie tylko jemu :wink: dziękuje bardzo :aniolek: :cat3:
pozatym dalej mam problem ze staruszką :( teraz sama mam tymczasy i zero chętnych na zaopiekowanie sie kicią po zabiegu , coś probujemy z panią ze sklepu kombinowac bo czas ucieka a brzusio powoli rośnie , bedzie musiała jezdzić rano do sklepu na zaplecze a na noc z panią do domu , mam nadzieje ze wytrzyma takie jezdzenie ale zostawic jej samej nie mozna musi byc pod obserwacją przynajmniej przez pierwsze dni :roll: innego pomysłu i możliwosci nie mam :cry:
Maniuś dalej poszukuje domku może ktos by zrobił nowe ogłoszenia , kocurek ma 1,5 roku nie więcej jest wykastrowany i zdrowy jest też już zaszczepiony :lol: to jego zdjęcia :lol:
:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt maja 18, 2007 21:20

ko_da1 pisze:Femcia no co Ty bez przesady :D super że Rudasek czuje sie dobrze w nowym domku to bardzo wazne :lol: Dona zostałaś jego Aniołkiem dałaś mu drugie życie, zresztą nie tylko jemu :wink: dziękuje bardzo :aniolek: :cat3:
pozatym dalej mam problem ze staruszką :( teraz sama mam tymczasy i zero chętnych na zaopiekowanie sie kicią po zabiegu , coś probujemy z panią ze sklepu kombinowac bo czas ucieka a brzusio powoli rośnie , bedzie musiała jezdzić rano do sklepu na zaplecze a na noc z panią do domu , mam nadzieje ze wytrzyma takie jezdzenie ale zostawic jej samej nie mozna musi byc pod obserwacją przynajmniej przez pierwsze dni :roll: innego pomysłu i możliwosci nie mam :cry:
Maniuś dalej poszukuje domku może ktos by zrobił nowe ogłoszenia , kocurek ma 1,5 roku nie więcej jest wykastrowany i zdrowy jest też już zaszczepiony :lol: to jego zdjęcia :lol:
:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

przeczytałam pierwszy post w tym wątku, że jeszcze Cię do szkoły zaniosło i tam wygrzebujesz koty, jakbyś mało miała z kociarni :D :D :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt maja 18, 2007 21:45

no wiesz ta choroba postępuje :ryk: chyba faktycznie zaczne leczyc sie na nogi bo mnie troche dziś bolą :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 19, 2007 14:34

dziś dzięki pomocy Magdy - dona_20 zostanie uratowana mamusia i 4 kociaczki :lol: :lol: :lol: nie umiem wyrazić słowami jaka jestem wdzieczna Magdzie za pomoc :oops: jeden kociaczek ma juz dom będą szukały go jeszcze 3 maluchy ale za jakieś 3 tygodnie teraz sa za malutkie potem powklejam zdjęcia :lol:

Dona_20 bardzo dziękuje :aniolek: :cat3:

szczegoły opisze wieczorem teraz czekam na transport :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 19, 2007 17:24

ja tylko powiem,ze kociaki cudne :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob maja 19, 2007 20:53

co to za mamusia z koteczkami :?: :)
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Sob maja 19, 2007 21:07

kotki ze schroniska w Chorzowie , znalazłam je na dogomani , poniewaz szukałam dla mojej przyjaciołki kotka syjamkowego juz rok prawie postanowiłam go zabrac, ale kociaki są malusie jeszcze i potrzebują mamy więc szukałam tymczasu dla całej czworki i Magdzia sie zgodziłą pomoc :lol: kociaki podrosną wyadoptujemy a koteczka zostanie wycięta i też poszukam jej domku :wink: syjamek oczywiscie jest juz zarezerwowany :D

Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]