Przybłąkany kot chyba już ze statusem rezydenta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 03, 2003 14:25

Witaj Aalborg... Ale jak kot już na dobre powie, że on tu mieszka, a Ty jak chcesz, to lepiej ten balkon zamknij... chyba :?: Dla mnie otwarta droga na zewnątrz plus kot równa się koci placek na ulicy, albo nowa zabawka dla przygodnych psów i bachorów (nie dzieci przecież!).

Tylko walizek sobie nie daj wystawić! :wink:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Wto cze 03, 2003 14:28

Majorka pisze:Oddaliście mieszkanie, żeby mieć czym karmić koty?(obecne i przyszłe?!) 8O

Nie, po prostu się przeprowadziliśmy. Między innymi dlatego Oberhexe siedzi na sieci bez groźby mojego zawału po otwarciu rachunku od providera...
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Wto cze 03, 2003 14:30

Majorka pisze:
TŻ Oberhexe pisze:Aalborg - gdzieś was posadzimy na kartonach :D :D
I opowiemy jak wyglądało oddawanie mieszkania...

Oddaliście mieszkanie, żeby mieć czym karmić koty?(obecne i przyszłe?!) 8O

Niee... Przeprowadziliśmy sie (o powodach długo by opowiadać), a w owej przeprowadzce bardzo nam pomagał obecny tu Aalborg wraz z Aalborgową, siostrą i szwagrem :D

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Wto cze 03, 2003 14:30

Tja... :wink:

Oberhexe

Post » Wto cze 03, 2003 14:35

Megi, czy Ty z TZ z jednego komutera piszecie czy z oddzielnych? :lol:
BTW: Jankes, mamma mia, gattino meraviglioso!
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Wto cze 03, 2003 14:45

Witaj Aalborg! :D
Megi-Jankes jest cudnościowy! :1luvu:
Proszę nie cytować moich postów.
Dziękuję.

Agni

Od: Wto mar 19, 2002 15:13

Post » Wto cze 03, 2003 14:49

Majorka pisze:Megi, czy Ty z TZ z jednego komutera piszecie czy z oddzielnych? :lol:
BTW: Jankes, mamma mia, gattino meraviglioso!

Z oddzielnych. Ja siedzę w pracy (jeszcze do końca czerwca), Megi siedzi w domu. Jak w domu z powrotem zagoszczą dwa komputery, to oboje będziemy pisać z domu.
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Post » Wto cze 03, 2003 14:54

No to pogratulować zgodności odpowiedzi! W teleturniejach występujecie, czy co? :lol:
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Wto cze 03, 2003 15:00

Majorko :D Póki co o teleturnieju nie myśleliśmy :wink:
A Jankesik jest jeszcze ładniejszy live... ciekawe, czy Hackerowi sie spodoba? :wink:

Oberhexe

Post » Wto cze 03, 2003 15:02

Ja bym się bała, czy mu nie posmakuje... jest taki maciupeńki :lol:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Wto cze 03, 2003 15:04

Padme pisze:Ja bym się bała, czy mu nie posmakuje... jest taki maciupeńki :lol:

Maciupeńki, ale zadzierzysty, nie wygląda na takiego, co by pozwolił się zjeść. Ten kot ma charakter, to widać. (BTW: Hackerem też jestem zachwycona). :)
Obrazek

Majorka

Post » Wto cze 03, 2003 15:06

No mam nadzieję, ze nie... Jankes jest juz większy, jak trafi do nas bedzie miał 3,5 miesiąca, a Hacker jest kotem totalnie wyzbytym agresji jakiejkolwiek. W kontaktach z innymi kotami wykazywał tylko życzliwe zainteresowanie, to druga strona sie jeżyła/fukała/prała łapą.

Oberhexe

Post » Wto cze 03, 2003 15:06

Eeee, Hacker nie ma zapędów bojowych. Jakiś czas temu na spacerku na trawce kompletnie zignorował syczącą na niego małą koteczkę z okolicy.
Nawet się nie zjeżył.

Za to psy omijały go szerokim łukiem. Sam wygląd wystarczył (zwłaszcza jak się ustawił w pozycji łowczej i niuchał).

TŻ Oberhexe

Post » Wto cze 03, 2003 15:08

Co za zgodne małżeństwo! Aż się serce raduje!
Miś też jest bardzo łagodny, ale Mi-Norka tak go traktuje, że zaczął z wyprzedzeniem zakładać jej pytona... Ale obywa się bez ofiar.
Obrazek

Majorka

Post » Wto cze 03, 2003 18:27

Heh... Co ja tu za pochlebne epitety wyczytuję pod adresem mego złego, wredngo i niedobrego jestestwa...? ;) A kot - jak się na amen zadomowi to pewnie dostanie szlaban na samowolki po osiedlu. Na razie ma luz - nie ma go zresztą, łajdaka. Pewnie się gdzieś szlaja po wądołach, ale mniemam, że na kolację i do wyrka go przygna ;-)
Aalborg

Aalborg

Od: Pon cze 02, 2003 23:38

[poprzednia][następna]