Zegarek na rękę- dla KOTa na spłatę ogrzewania

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro maja 02, 2007 18:19 Zegarek na rękę- dla KOTa na spłatę ogrzewania

Obrazek

Obrazek

Damski zegarek, pasujący do każdego stroju. Zastrzegam, że trzeba wymienić w nim baterię- ale na pewno jest sprawny.

Perypetie fundacji z rachunkami opisane są w wątku

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59393

Zwycięzca wpłaca pieniądze bezpośrednio na konto fundacji z odpowiednią adnotacją, pokryję koszty przesyłki :)

Zaczynamy od 10 zł, aukcja trwa tydzień od pierwszej oferty. Zapraszam :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob maja 05, 2007 17:11

podnoszę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt maja 11, 2007 13:21

jeszcze raz w górę :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85