Chyba dobrze w piątek jak wszystko dobrze pójdzie ma zagościć u mnie na pokojach (Szefowa powiedział brać i kochać, więc biorę) Tylko nie wiem jak moje dziewuchy to przeżyją, bo przywiozę nowego i dużego kota (czasem może być ciekawie - ale jestem dobrej myśli i uporczywie się jej trzymam )
Drahma naprawde ?? adoptujesz Księcia Józka ??
Bardzo sie cieszę Tylko zapoznawanie przeprowadzaj ostroznie, bo często koty krótkowłose jak persa zobacza to uważają, że jest napuszony i chce je atakować, o i sie bronią...
Ja nie śpię tylko Księciowi Franciszkowi Józefowi moszczę gniazdo i kuwetę i resztę, bo za godzinkę ruszam na Rzeszów po koronowaną głowę (moje dwie patrzą na mnie jak na idiotkę ) Gunia Książe ogolony więc nie będzie się wydawał dla nich jak najeżony i mam nadzieję, że kobity nie zlinczują chłopaka, z Violki strony bardziej obawiam się, że go zagada na śmierć
Drahma pisze:Gunia Książe ogolony więc nie będzie się wydawał dla nich jak najeżony
No...nawet na pewno nie bedzie się wydawał jak najeżony... powiedziałabym, że wręcz przeciwnie... Może na początek trzeba będzie zapodać Dziewczynkom jakąś opowieść w stylu "Nowe szaty króla" bo inaczej Książe Józek spłonie z zawstydzenia...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]