wczesniej w trakcie rozmowy z dobrą znajomą w sklepie zoologicznym ktora też zna dokładnie nasze zmagania z kocią biedą , zaproponowałąm pomoc gdyby ktoś nagle chciał oddać kota z jakiegoś powodu ......byle tylko koty nie trafiały do schronisk

około 2 tygodnie temu pani z zoologika dała mi namiary na panią od Mani ktorej zdjęcia wkleiłam na wątku Katowickim lub Sosnowieckim już nie pamiętam dokładnie , koteczka trafiła na alegro i szybciutko znalazła domek

kolejna osoba ktora trafiłą do mnie przez sklep zoologiczny przywiozła mi w sobote dwa czarne kociaki z ktorych kocurek znalazł juz domek w Oświęcimiu a koteczka jeszcze jest u mnie jak narazie

z tego co wiem będe tez szukała domku dla 3 rudzielców ktore jeszcze są przy cycu i pewnie dla niejednego jeszcze kota.
Zakładam ten wątek bo co tu dużo kryć zaczyna mi tych kociaków przybywać czego sie nie spodziwałam tak szczerze

tu jeszcze dwa węgielki razem

a tu Mania ktora ma już nowy super domek

Moje kolejne tymczasy ktore znalazły własne domki

Pierwszym moim tymczasem była cudna Majusia z Katowickiego schronu , cudem uratowana

potem 3 maluszki też ze schronu w Katowicach , Psotka , Niunia i Chochlik

Grafitka ze schroniska w Sosnowcu

Filipek ktory obecnie jest u Tereni

Filonek długouchy z Sosnowieckiego schronu

Emi i Psotka

Mefisto ze starszym już "bratem"

Cudna Bajeczka

Mamusia ktorą zabrałam ze schronu wraz z jej maluszkami i umieściłam w cudnym domku u Madzi na tymczasie z powodu braku miejsc w moim M3

Szanti ktora zamieszkała nad morzem

Kiarusia która zawsze będzie w moim sercu głęboko ... zamieszkała blisko Krakowa

Gacuś ktory mieszka w Katowicach