Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joy pisze:W linku jest opisanych kilka rodzajów Vitoparu...który najlepszy do użytku wewnątrzdomowego?
VITOPAR® RW
Jego skład jest oparty na naturalnych składnikach-mikroelementach które powodują natychmiastową i długotrwałą eliminację zapachu mocznika, kału, zapachy powstające przy psuciu się żywności. Nie zawiera mikroorganizmów.
Jest preparatem likwidującym przyczynę przykrego zapachu w środowisku zawierającym związki organiczne, które reagują wzajemnie wydzielając -w wyniku fermentacji i procesów gnilnych przykre zapachy.
Jest przeznaczony przede wszystkim dla weterynarii, ferm hodowlanych i rolnictwa oraz zakładów przetwórstwa żywności.
Produkt posiada atest Ministerstwa Rolnictwa-dopuszczający do stosowania w obecności zwierząt hodowlanych.
VITOPAR® RW jest produktem naturalnym i całkowicie bezpiecznym dla ludzi, zwierząt i środowiska naturalnego.
Zawiera intensywną substancję zapachową, silnie dyspersyjną, która wspomaga natychmiastowo proces neutralizacji przykrych zapachów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka2009, Google [Bot], magnificent tree, ryniek i 519 gości