Kicorek pisze:I będą różowe żelki
Różowe UFOludki
Kicorek pisze:I będą różowe żelki
Kicorek pisze:To już za chwileczkę, już za momencik!![]()
I będą różowe żelki

Pleiades pisze:Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to za tydzień Roxy powinna mieć już maleństwa !
Czas powoli ją przeprowadzić do porodówki, bo coraz częściej kłóci się ze swoją siostrą Rati (jak Rati była w ciąży, to było dosłownie to samo, aż żwirek latał po całym pokoju, tak się humorzaste pannice kłóciły !), musi mieć teraz spokój i zaciszne miejsce.
Mój TŻ o planowanym porodzie nadal nic nie wie...Powiem mu może, jak zapyta, czemu oddzielam Roksię od siostry i siostrzenicy
(albo w międzyczasie zerknie na moją stronę www hodowli ;P )

agacior_ek pisze:Pleiades pisze:Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to za tydzień Roxy powinna mieć już maleństwa !
Czas powoli ją przeprowadzić do porodówki, bo coraz częściej kłóci się ze swoją siostrą Rati (jak Rati była w ciąży, to było dosłownie to samo, aż żwirek latał po całym pokoju, tak się humorzaste pannice kłóciły !), musi mieć teraz spokój i zaciszne miejsce.
Mój TŻ o planowanym porodzie nadal nic nie wie...Powiem mu może, jak zapyta, czemu oddzielam Roksię od siostry i siostrzenicy
(albo w międzyczasie zerknie na moją stronę www hodowli ;P )
Wiesz, ostatnio czytałam artykuł o pewnej 43-letniej łodziance, która przyszła do szpitala z bólem w podbrzuszu, myśląc, że to nerki czy coś takiego... wyszła ze szpitala z córeczką...
myślę, że twój TŻet będzie miał podobną niespodziankę![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 2 gości