no doprawdy, nuda, dłużyzna, nic sie nie dzieje....
moja prywatna teoria to: adoptuj kota a on przywlecze za sobą szczęście do Twojego domu, radość wetrze w dywan, zmiany na lepsze, rozwój i dynamikę...
Moderator: Estraven
Fri pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moja prywatna teoria to: adoptuj kota a on przywlecze za sobą szczęście do Twojego domu, radość wetrze w dywan, zmiany na lepsze, rozwój i dynamikę...![]()
kasia essen pisze:Fri pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moja prywatna teoria to: adoptuj kota a on przywlecze za sobą szczęście do Twojego domu, radość wetrze w dywan, zmiany na lepsze, rozwój i dynamikę...![]()
sadzisz ze Maja to sprawiła?
kasia essen pisze:No jakos przy baksie była stagnacja to ta teoria sie nie sprawdza![]()
Fri pisze:baksiu sprawił swoje, majeczka dokłada od siebie...Tżta już masz (czy to baks przywabiłł?
) więc Maja pomyślała bardziej pragmatycznie: mieszkanko większe, żeby i dwu- i czterołapnym lepiej sie po nim biegało,... i pracę - żeby w miskach pojawiła sie lepsza wyżerka...
czarna.wdowa pisze:Jak tam ogladanie mieszkanka? podobało się?
I najważniejsze - kiedy zostaniesz szczęśliwą mężatką![]()

kasia essen pisze: (pomijam fakt ze moja rodzina na nim nie bedzie bo oni nie maja czasu by 700 km jechac w jedna strone,maja wazniejsze sprawy na głowie...)

czarna.wdowa pisze:kasia essen pisze: (pomijam fakt ze moja rodzina na nim nie bedzie bo oni nie maja czasu by 700 km jechac w jedna strone,maja wazniejsze sprawy na głowie...)
przykreniestety czasami ci najbliżsi- dlatego ze są nam bliscy - potrafią sprawić największy ból
ale pociesz się że wirtualnie będzie uczestniczyło w Waszym ślubie kilkadziesiąt dobrych forumowych duszyczek
Maja jast jak zwykle cudowna - aż dziw bierze że to nie wystawowy kot - tylko bida ze schroniska

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości