B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 05, 2007 16:27

Raz na jakis czas na pewno bede je pudrowac,baksa nie pudrowałam nigdy choc mam go ponad 6 lat, jak sobie pomysle jak bedzie wygladał Baks jak go wypudruje (jak mu futro odrosnie,,,) :shock: :shock: przeciez on i bez pudrowania wyglada tak,,,,

Obrazek

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro mar 07, 2007 11:10

upudrowana Maja zrobiła się jeszcze piękniejsza :1luvu:
a co do zdjęć Baksa - ja sądzę że on ma po prostu rozbudowane mięśnie brzucha :wink:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro mar 07, 2007 11:38

:D Ze zdjec wynika, ze Maja nie byla za szczesliwa z powodu pudrowania :roll:

Chilli

Od: Wto mar 08, 2005 15:00

Post » Śro mar 07, 2007 12:01

czarna.wdowa pisze:upudrowana Maja zrobiła się jeszcze piękniejsza :1luvu:
a co do zdjęć Baksa - ja sądzę że on ma po prostu rozbudowane mięśnie brzucha :wink:

miesnie brzucha? 8O ciekawe w ktorym miejscu :twisted: :wink:

chilli pisze: Ze zdjec wynika, ze Maja nie byla za szczesliwa z powodu pudrowania

eee,,,ona tak zawsze ma jak ja czesze,wycieram oczka i tym podobne,grzeczniutko patrzy sie w podłoge i czeka az skoncze :wink:

kasia essen

Post » Śro mar 07, 2007 12:17

Uhmm... oczywiscie :roll:

Chilli

Od: Wto mar 08, 2005 15:00

Post » Śro mar 07, 2007 12:19

Chilli pisze:Uhmm... oczywiscie :roll:

:twisted: nie bój sie nie drecze kota,,,,choc faktycznie na zdjeciu wyglada na udreczonego,,, :oops:
no coz nie jej wina ze sie persem urodziła 8)

kasia essen

Post » Czw mar 08, 2007 16:47

8) 8) nowe fotki 8)

na raczkach,,
Obrazek

akwa po generalnych porzadkach,,,wyrzuciłam dwa wiadra roslin....

Obrazek

Obrazek
Obrazek

oto hibiscus ktory zakwitl na dzien kobiet,inny czerwony zakwitł na walentynki 8)

Obrazek

dla niedoiformowanych,,,to Maja jest ta mniejsza,szaro-biała,,,nie wiem ile teraz wazy ale napewno nie 3 kg ktore wazyła jak do mnie przyszła,,,,i futro juz nie stoi po pudrowaniu,,,ona przytyła
Obrazek 8O bedziemy odchudzac,,,,,,
dodam ze Baks-ten kremowy wazy 5,6kg,,nie chce wiedziec ile wazy Maja,,,no utuczyłam kota :roll:

kasia essen

Post » Czw mar 08, 2007 17:49

taaa...odchudzanie jest o wiele trudniejsze od utuczania... :twisted:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw mar 08, 2007 17:53

Eeee mowisz? :wink: a mi sie wydaje ze to tylko optycznie ona taka gruba 8) ,,,,,,wazenie mamy w poniedziałek jak pozycze wage,,bedzie chwila prawdy i decyzja,,,no i brzuszek jej wisi ale to moze po tych ciazach ktore biedaczka nosiła :cry:
Tz sie smieje ze on sie tego spowiedziewał bo ja kazdego tucze,,,jego tez utuczyłam :roll: :roll:

kasia essen

Post » Czw mar 08, 2007 17:57

Mój TŻ był już lekko utuczony jak się pobieraliśmy...teraz znów może założyć ślubny frak... /ikonka pękająca z dumy/

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt mar 09, 2007 8:33

ja w sumie też mam tendencję do podtuczania wszystkiego i wszystkich
niestety z TŻtem i Damim mi nie idzie obaj wyglądają jak przecinki

Kasoi kociska jak zwykle boskie i wcale nie wymagają odchudzania

czarna.wdowa

Post » Śro mar 14, 2007 8:43

moj tz tez wymaga odchudzania,,,on sie smieje ze u mnie wszystko tłuste sie robi,,i on i koty,, :oops:
czy ja mowiłam ze Maja jak do mnie przyszła wazyła 3 kg,,,i same kosteczki tylko miała,, :roll: a Baks wazył 5,6kg,bo tylko jadł i spał.Odkad jest Maja to biega wieczorami 3-4 godziny,mniej spi a wiecej bierze udział w zyciu naszym codziennym,,ostatnio wazyłam go w grudniu 5,6kg było,juz w styczniu zauwazyłam ze schudł,a po ostrzyzeniu zauwazyła wiszaca skore na brzuszku,,schudł,,wczoraj było wazenie

Baks 4,8kg
Maja... :oops: :oops: 4,5kg :oops:
Maja jak do mnie przyszła była o połowe lzejsza i mniejsza od Baksa,zauwazyłam ze roznica w wielkosci przestała byc widoczna,sadziłam ze Maja dostała piekniejszego futra i to tylko optycznie wrazenie,choc fakt zaokraglila sie :oops: no ale zeby przytyc 1,5 kg w 3,5 miesiaca,, 8O jeszcze troche a osiagnie wage Baksa,co by było niezbyt dobre bo Maja ma krotke nozki i juz teraz wyglada jak chodzaca beczulka chwiejaca sie na boki :oops: no nic,ograniczamy jedzonko...

kasia essen

Post » Czw mar 22, 2007 15:10

jessuu tak ograniczyłaś wszystkim jedzonko że nie macie siły nic pisać :strach:

czarna.wdowa

Post » Czw mar 22, 2007 15:16

może nie zabieraj sie od razu do odchudzania Mai, ona biedniutka przecież, niedojadała, organizm sie pewnie z lekka wyjalowił - przyda się jej troche lepszej kuchni - po prostu kontroluj jej wage na tym poziomie jaki ma, niecałe 5 kilo to nie nadwaga przecież! a i kudełki - przy lepszym żywieniu jest ich więcej i są gęstsze, ładniejsze, parę deko na pewno dodają...
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Czw mar 22, 2007 15:23

:strach: :strach: :smiech3: :smiech3: Az tak zle jeszcze nie jest 8)

No ok,ale o czym tu pisac? :wink: Baks cyba całkiem wyzdrowiał,kaszle rzadko,moze raz w tygodniu i krociutko,wreszcie głeboko oddycha,szaleje od 19 do 1 w nocy,kociak sie z niego zrobił 8) Maja za to wiecej spi i sie piesci.Zreszta ona cos dziwnie sie zachowuje,czasem płacze sobie w drugim pokoju bez powodu,nie lubi byc sama,albo spi nagle sie budzi i płacze :roll: za miesiac chyba wybiore sie z nia na kontrol.Poza tym dalej sie ofutrza,ciekawe kiedy przestanie 8) wyglada jak wielka kula futra na malenkich nozkach :lol:

A u nas nic ciekawego,nowe auto okazało sie wspaniałym nabytkiem,dzis idziemy ogladac kolejne mieszkanie do wynajmu...w poblizu cmentarz :strach: tzz sie cieszy bo mowi ze spokojniejszego towarzystwa znalezc nie moglismy,poza tym w razie co to zawsze blizej.. :? :? Mieszkanko 80 m2 wiec koty miałyby gdzie biegac.
POza tym zastanawiam sie nad załozeniem działalnosci gospodarczej (dla firm,hoteli,restauracji).Ale to jeszcze nie pewne.Aha i za godzine jade ustalic date slubu :wink: No sami widzicie ze nie ma o czym pisac :roll: :roll:

kasia essen

[poprzednia][następna]