ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :) nowe zdjecia str 41 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 17, 2007 11:25

a tak wygląda ranka Mini
Obrazek

po tym jak puściły poprzednie szwy lekarz założył ich mniej i takie mocniejsze żeby jej nie pękały...
ogólnie widzę, że ranka jej chyba nie boli i nie dzieje się z nią nic niepokojącego :)
oby tak zostało.
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Sob mar 17, 2007 11:33

Łojejciu, ślicznie wygląda w kołnierzu. Taka laleczka... a jakie oczęta cudowne :1luvu:

A łapeczka straszna 8O Bidulka, tyle wycierpiała. Niech się goi szybciutko. :ok:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Sob mar 17, 2007 23:46

Madziu zlapałam Twoją imienniczkę na cmokaniu monitora 8O
Patrzę a Ona całuje Minutkę :D
Minutka w kołnierzyku jest słodka jak cukierek
Widzę że łapeńka nieźle wygląda :D Szybciutko się zagoi zobaczysz
My teraz bedziemy trzymać kciuki za to by ziarniak już nigdy nie nękał słodkiej Mini.Pozdrowionka i glaski dla Mini i Zarazka :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie mar 18, 2007 12:49

Madziu jak się mają szwy Mini? :wink: W całości?
Obrazek

Karolka

Post » Nie mar 18, 2007 12:55

Kociama pisze:Madziu zlapałam Twoją imienniczkę na cmokaniu monitora 8O
Patrzę a Ona całuje Minutkę :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale to miłe......
Madziu chętnie bym Ci ją dała do osobistego wymiziania :) gyby nie ta odległość, która nas dzieli :(
bardzo,bardzo dziękujemy za ciepłe myśli i kciuki :D :D :D

Zarazek dzisiaj przyczynił się do cirpienia Mini :crying: chcąc jej pomóc pozbawił ją 3 szwów :cry: i znowu musiała być szyta :crying: od dzisiaj jak tylko wychodzę z domu to go będę zamykać Zarazka w łazience :(
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Nie mar 18, 2007 13:25

Magdalena424 pisze:Zarazek dzisiaj przyczynił się do cirpienia Mini :crying: chcąc jej pomóc pozbawił ją 3 szwów :cry: i znowu musiała być szyta :crying: od dzisiaj jak tylko wychodzę z domu to go będę zamykać Zarazka w łazience :(

:strach: o matko! same nieszczęścia :cry: Biedna Mini :(
Obrazek

Karolka

Post » Pon mar 19, 2007 11:24

dzisiejsza noc pierwsza w izolacji kociaków, Zarazek znosi to bardzo ciężko :cry: całą noc płakał pod naszymi drzwiami sypialni, jak wyszłam to było ok zasnął ale jak się obudził i zobaczył, że jest sam to dawaj płakać pod drzwiami .... serce mi pękało ale nie mogłam go wpuścić :cry: :cry:
Mini spała z nami w sypialni, poza kołnierzem innych przeszkód w spaniu nie miała :)
tak mi szkoda Zarazka ale musze go izolować od Mini w nocy i w dzień jak jestem w pracy, bo znowu wygryzie jej szwy :x

Magdalena424

Post » Pon mar 19, 2007 19:11

Wszystkiego naj naj naj naj z okazji ukończenia pół roczku :balony: :birthday: :dance2: :dance: Już tylko patrzec jak kociambry staną sie dorosłymi kotuchami :wink:

Madziu wpadł mi do głowy pewien pomysł :mrgreen: Żeby Zarazek nie wypłakał wszystkich łez, to poświęćcie sie razem z TŻtem i spijcie w oddzielnych pokojach. Ty z Mini a TŻ z Zarazkiem 8)
Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2007 20:15 przez Karolka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Karolka

Post » Pon mar 19, 2007 19:40

Karolka pisze:Wszystkiego naj naj naj naj z okazji ukończenia pół oczku :balony: :birthday: :dance2: :dance: Już tylko patrzec jak kociambry staną sie dorosłymi kotuchami :wink:

Madziu wpadł mi do głowy pewien pomysł :mrgreen: Żeby Zarazek nie wypłakał wszystkich łez, to poświęćcie sie razem z TŻtem i spijcie w oddzielnych pokojach. Ty z Mini a TŻ z Zarazkiem 8)

bardzo dziękujemy za życzenia :) :)
nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał... pamietam, jakby to było wczoraj jak się u nas pojawiły :D a to już tyle dni i nocy :)

próbowaliśmy tak spać ale Zarazek i Mini chcą spać ze mną a nie TZ-em :)

Magdalena424

Post » Pon mar 19, 2007 20:02

Minutko,Zarazku Życzymy Wam wszystkiego naj naj najlepszego z okazji ukończenia pół roczku :balony: :birthday:
Dużo,dużo zdrówka bo ono najważniejsze :D
Jesteście otoczone opieka i miłością WspaniałychDużych więc Wasze słodkie pycholki niechaj są zawsze uśmiechnięte :D
Pozdrawiamy Was wszystkich serdecznie

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt mar 23, 2007 11:23

a to dwa wieczorne ciumkacze :)
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 28, 2007 8:11 przez Magdalena424, łącznie edytowano 1 raz

Magdalena424

Post » Pt mar 23, 2007 12:55

:ryk: :ryk: to one tak ciumkają kocyk? 8O
Obrazek

Karolka

Post » Pt mar 23, 2007 13:02

najbardziej lubią mój szlafroczek
Obrazek

ale nie gardzą niczym co ma odrobinkę dłuższy włos :D
chyba im futro mamy to pzrypomina i dlatego....

Magdalena424

Post » Pt mar 23, 2007 13:16

mam już wyniki Mini :)
badanie histopatologiczne nie wykazało nic niepokojącego :D
jest to zmiana autoagresywna i jakoś jeszcze nazwał to lekarz ale zapomniałam :) eozynofi... czy jakoś tak :) w każdym razie nie chłoniak tak jak sie obawiał ani żaden inny nowotwór czy coś co zagraża jej życiu :):)
dostanie steryd i powiedział lekarz, że po sterylizacji moze jej to zniknąc zupełnie :) choć nie musi ... ale z własnego doświadczenia wie, ze tak sie u kotek dzieje :D oby mojej Mini też sie tak stało i po sterylce nie wracało....
ale jestem szczęśliwa :dance:
dziękuję za wszystkie ciepłe myśli, słowa i oczywiscie za trzymane :ok:
wiem ze pomogły :D

Magdalena424

Post » Pt mar 23, 2007 14:06

Też się cieszymy :balony: :dance2: że to nie nowotwór .
Wielkie buziaki dla Minutki!!!
No i dla Zarazka też!
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

[poprzednia][następna]