Agn pisze:(...) One takie piękne - zwłaszcza Amber.
Każdy ma chyba swojego ulubieńca - ja się zakochałam w Alhambrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:(...) One takie piękne - zwłaszcza Amber.
madziara pisze:(...) małe jest piękne
Jowita pisze:(...) rudasek Amber... ja chce rudego devona
Agn pisze:[nie ma tu takiej ikonki - rycząca wniebogłosy i tupiąca nóżkami + rwąca włosy z głowy]
Tumasiu - dziękuję. Poryczałam się - stanęła mi przed oczami Duśka - jak ja mogłam ją wyadoptować?! Toż to prawie taka Amber była.
TZ powiedział, że goopia jestem i mam nie przesadzać - tyle mam kotecków, że mi chyba wystarczy.![]()
No cóż, już złapałam Riddicka i zapowiedziałam mu, że mu trwałą nakręcę na te jego króciutkie kłaczki.Tylko on ma takie dłuuugaśne wąsy...
szkoda by było je skrócić....
Jowita pisze:Agn pisze:[nie ma tu takiej ikonki - rycząca wniebogłosy i tupiąca nóżkami + rwąca włosy z głowy]
Tumasiu - dziękuję. Poryczałam się - stanęła mi przed oczami Duśka - jak ja mogłam ją wyadoptować?! Toż to prawie taka Amber była.
TZ powiedział, że goopia jestem i mam nie przesadzać - tyle mam kotecków, że mi chyba wystarczy.![]()
No cóż, już złapałam Riddicka i zapowiedziałam mu, że mu trwałą nakręcę na te jego króciutkie kłaczki.Tylko on ma takie dłuuugaśne wąsy...
szkoda by było je skrócić....
nie skracaj! Mój Devon, dyplomowany devon, ma wąsiska jak huzar
Kicorek pisze:Agn pisze:(...) One takie piękne - zwłaszcza Amber.
Każdy ma chyba swojego ulubieńca - ja się zakochałam w Alhambrze
Agn pisze:(...)Tumasiu - dziękuję. Poryczałam się - stanęła mi przed oczami Duśka - jak ja mogłam ją wyadoptować?! Toż to prawie taka Amber była(...)
tumasia pisze:Agn pisze:(...)Tumasiu - dziękuję. Poryczałam się - stanęła mi przed oczami Duśka - jak ja mogłam ją wyadoptować?! Toż to prawie taka Amber była(...)
Ej, że - Agn - zupełnie inna była - trzeba było zajrzeć pod ogon![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 41 gości