Moderator: Moderatorzy
kordonia pisze:I nie tylko nie przytyła, ale schudła 40 dkg, no
Myszka.xww pisze:Kordoniu, to ten sam fenowmen, co u Hanki![]()
W przypadku Hanki, TZ ma problem, zeby ja wyprowadzic z bramy na trawnikAle do domu mloda gna, jakby ja stado bizonow gonilo
![]()
Jak jest ladna, sloneczna pogoda, Hanka chetnie wybiega na trawniczek. Pospaceruje po nim, powacha. Po powrocie do domu idzie sie wysikac do lazienki
kordonia pisze:Saba to fenomen:
Kiedy jest brzydka pogoda, lub chlapa, lub mróz, na spacer ide z psem, który naprawde ma 30 lat. Powłóczy nogami, stąpa z wysiłkiem, męczy się, wlecze się za mną na siłę.
Kiedy tylko zrobie ruch sugerujący, że wracamy do domu, w ciagu dwóch seknud, szybkim sprintem dopada do drzwi klatki młody sprawny, zwinny szczeniaczek
kordonia pisze:Myszka.xww pisze:Kordoniu, to ten sam fenowmen, co u Hanki![]()
W przypadku Hanki, TZ ma problem, zeby ja wyprowadzic z bramy na trawnikAle do domu mloda gna, jakby ja stado bizonow gonilo
![]()
Jak jest ladna, sloneczna pogoda, Hanka chetnie wybiega na trawniczek. Pospaceruje po nim, powacha. Po powrocie do domu idzie sie wysikac do lazienki
One muszą być siostrami bliźniaczkami z jednego miotu, teraz to już to wiem na pewno
Saba czasem też na dworzu nie chce sikać, po powrocie oczywiscie grzecznie i estetycznie sika w kuchni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości