Vinn pisze:A tak w ogóle to się dowiedziałam dzisiaj, że od marca tracę pracę więc nie jest wesoło... Nie wiem co potem będzie....![]()
O kurcze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Vinn pisze:A tak w ogóle to się dowiedziałam dzisiaj, że od marca tracę pracę więc nie jest wesoło... Nie wiem co potem będzie....![]()
kothka pisze:Vinn pisze:A tak w ogóle to się dowiedziałam dzisiaj, że od marca tracę pracę więc nie jest wesoło... Nie wiem co potem będzie....![]()
O kurczeNiedobrze
To pewna informacja? Jeżeli tak, to zacznija rozsyłać swoje oferty już teraz, powiadom znajomych itd. To najlepsza metoda... Jak moge ci jakoś pomóc, to pisz
Vinn pisze:Informacja praktycznie pewna. Zastępowałam pewną osobę. Kończy się jej możliwość siedzenia na L4... Wszyscy z którymi współpracuję mają nadzieję że ta osoba sobie jeszcze trochę na tym zwolnieniu posiedzi... Rozsyłam na potęgę CV ale jak narazie cisza. Najgorsze jest to że nie znam angielskiego, tak to bym już znalazła pracę... Problem w tym że nie mam za co się na kurs zapisać![]()
gattara pisze:Powiedz Romkowi że jeszcze nie powinien się moczyć, może mu przeziębienie wrócić
. Koniecznie wysusz mu włosy, nie powinien z mokrymi chodzić
![]()
.
kothka pisze: Dodam tylko, ze okno z gatunku mało szczelnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości