Romek cz.1- zamykamy ten wątek, zapraszamy do drugiego...:o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 01, 2007 16:46

Vinn pisze:A tak w ogóle to się dowiedziałam dzisiaj, że od marca tracę pracę więc nie jest wesoło... Nie wiem co potem będzie.... :cry: :(

O kurcze :( Niedobrze :( To pewna informacja? Jeżeli tak, to zacznija rozsyłać swoje oferty już teraz, powiadom znajomych itd. To najlepsza metoda... Jak moge ci jakoś pomóc, to pisz :)

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw lut 01, 2007 16:52

Gratulujemy nowej pracy.
A mamy tak maja zawsze się martwią, tylko jedne głośno, a inne po cichu. A marzenia mamy nie zawsze dzieci spełniają. Ja też go nie spełniłam - nie jestem lekarzem :wink:, ale spełnić je rozpoczęła wnuczka Aga -studentka 2 roku medycyny.

Romuś zdrówka życzę. Chociaż dzisaj taki spiący dzień i tez z Pysią od 4 godzin śpimy. Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw lut 01, 2007 17:19

kothka pisze:
Vinn pisze:A tak w ogóle to się dowiedziałam dzisiaj, że od marca tracę pracę więc nie jest wesoło... Nie wiem co potem będzie.... :cry: :(

O kurcze :( Niedobrze :( To pewna informacja? Jeżeli tak, to zacznija rozsyłać swoje oferty już teraz, powiadom znajomych itd. To najlepsza metoda... Jak moge ci jakoś pomóc, to pisz :)

Dzięki kothka :oops:
Informacja praktycznie pewna. Zastępowałam pewną osobę. Kończy się jej możliwość siedzenia na L4... Wszyscy z którymi współpracuję mają nadzieję że ta osoba sobie jeszcze trochę na tym zwolnieniu posiedzi... Rozsyłam na potęgę CV ale jak narazie cisza. Najgorsze jest to że nie znam angielskiego, tak to bym już znalazła pracę... Problem w tym że nie mam za co się na kurs zapisać :?

Vinn

Od: Sob kwi 15, 2006 0:15

Post » Pt lut 02, 2007 8:41

Vinn pisze:Informacja praktycznie pewna. Zastępowałam pewną osobę. Kończy się jej możliwość siedzenia na L4... Wszyscy z którymi współpracuję mają nadzieję że ta osoba sobie jeszcze trochę na tym zwolnieniu posiedzi... Rozsyłam na potęgę CV ale jak narazie cisza. Najgorsze jest to że nie znam angielskiego, tak to bym już znalazła pracę... Problem w tym że nie mam za co się na kurs zapisać :?

A próbowałaś dostać się na kurs finansowany z Unii europejskiej? We Wrocławiu to wiem, gdzie takie są - za darmo, nie mam pojęcia jak jest w Warszawie, ale pewnie też bywają. Tylko ciężko się tam dostać, bo bardzo szybko nie ma wolnych miejsc. No i są głównie dla pracowników Małych i Średnich Przedsiębiorstw. Natomiast dla bezrobotnych też takie kursy są organizowane - sama brałam kiedyś udział. Trzymam kciuki :)

Romek powoli przestaje kichać... Dzisiaj już zdążył się ze mną wykąpać ;)

kothka

Post » Pt lut 02, 2007 8:50

Powiedz Romkowi że jeszcze nie powinien się moczyć :ryk:, może mu przeziębienie wrócić :wink: . Koniecznie wysusz mu włosy, nie powinien z mokrymi chodzić :lol: :lol: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt lut 02, 2007 8:52

gattara pisze:Powiedz Romkowi że jeszcze nie powinien się moczyć :ryk:, może mu przeziębienie wrócić :wink: . Koniecznie wysusz mu włosy, nie powinien z mokrymi chodzić :lol: :lol: .

E tam, zanim zdążyłam porządnie wyjść z łazienki romek już siedział na oknie ;) Dodam tylko, ze okno z gatunku mało szczelnych ;)

kothka

Post » Pt lut 02, 2007 8:57

kothka pisze: Dodam tylko, ze okno z gatunku mało szczelnych ;)

To tak jak moje :( , przeganiam z parapetu moją watahę bo choroba pewna po takim przeciagu :roll: .
Dzisiaj chociaż przestało wiać :D , jeszcze koło północy był sajgon....
Obrazek

gattara

Post » Pt lut 02, 2007 10:49

Moje kociska też uwielbiają przesiadywać na parapecie - na szczęście okna dosyć szczelne
a mój nierozpieszczający kotów TŻet układa im kocyki na parapecie żeby w tyłek nie marzły :lol:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon lut 05, 2007 6:28

Beatko powodzenia w pierwszym dniu nowej pracy :ok: :ok:.
Trzymaj się mocno!!!
Obrazek

gattara

Post » Pon lut 05, 2007 7:51

:ok: :ok: :ok:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lut 05, 2007 8:43

kciuki :ok: i daj znać jak było :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon lut 05, 2007 10:06

Trochę się zmieniło (dlaczego mnie to nei dziwi, u mnie ciągle coś się zmienia ;)) Nie poszłam dzisiaj do rpacy, bo w sobotę wieczorem okazało się, że ta decyzja była trochę za szybka, ze to wszystko musi jeszcze zatwierdzić zona szefa, czyli pani prezes ;)) Szef chce zebym byla tam juz, ale ja wolę poczekac, bo podobno pani prezes ma bardzo dziwne humorki i potrafi wywalić człowieka, ktory zostal przyjęty bez jej wiedzy ;) Wszystko wiec rozwinie się dopiero w piątek lub następny poniedziałek...
Ale humor dopisuje, więc źle nie jest :d Oczywiście w weekend netu nie było, więc nie mialam jak o tym napisać wczesniej

Romek mi się uspokoił 8O Nie broi, zaczyna przychodzic coraz blizej człowieka, potrafi się nawet ułozyć do spania koło ludzia ;) I tak bedzie spał, póki ktoś go nie dotknie ;) Wczoraj tylko gości podgryzał :d

kothka

Post » Pon lut 05, 2007 10:17

Podgryzanie gości jest jak najbardziej wskazane :twisted: , ja też tak zawsze robię :ryk:.....
Normalne, jak się człowiekowi nie układa to nic nie może pójść prosto :evil: . Faktycznie lepiej zaczekać, skoro pani prezes taka humorzasta :wink:
Obrazek

gattara

Post » Pon lut 05, 2007 10:55

Romuś nie przesadzaj z kąpielami.
Cóż nam pozostało cierpliwie czekać i nie narażać się na dzień dobry pani prezes. Trzymamy kcuki za pomyślną decyzję.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon lut 12, 2007 8:41

Beatko co tam u Was?? Jesteś już w pracy?
Tak czy siak :ok: :ok: :ok:
i mnóstwo czułości dla Romeczka :love:.
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]