Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gauka1 pisze:berni pisze:Ps. Homerek zwiedza mieszkanie w towarzystwie Maćka, który nie odstępuje go na krok Żadnych łapoczynów nie zaobserwowano
To chyba normalka, nie?
...koty od ciebie są jakoś tak pacyfistycznie i optymistycznie przystosowane do życia- zero łapoczynów plus dużo miziania!!
gauka1 pisze:P.S. "każe stać z pianą na futerku min. 3 minuty"........
..........Berni, co to znaczy "każe"Jakoś sobie nie mogę wyobrazić....
tzn. mówisz: "stójcie z pianą" i one stoją ??? No, ty naprawdę masz jakieś nadnaturalne możliwości
berni pisze:"Meluniu, kochanie, jeszcze minutka, proszę jeszcze chwilkę, taka dzielna mała dziewczyna, musisz to mieć na sobie bo to dobrze na grzyba robi, tzn.niedobrze dla niego, ale dla Ciebie. No stój, słoneczko, postaw łapki na ten ciepły ręcznik, zaraz wypłukamy kotka i damy kurczaka w nagrodę że taka dzielna byłaś. Meluńku, jeszcze chwilka, jaki biedny mały kotek, podrapiemy pod bródką, moje maleństwo jeszczze momencik, już płuczemy kotka..."
berni pisze:Bardzo chciałabym rozpocząć regularne łapanki w okolicach tego śmietnika, gdzie stołują się koty. Szczególnie zależy mi na kotce (dzikiej w celu sterylki) i dwóch jej maluszkach i Skarpetce.
Skarpetka to piękna, młodziutka(tak się mi zdaje) srebna koteczka z białymi skarpetkami i zielonymi oczkami. Jest w pełni oswojona, mruczy, pręży grzbiecik. Ktoś wyrzucił ją w najwieksze zimowe mrozy, nie wiem jak przetrwała zimę. Też musiałam ją zostawić![]()
Wyglada jak karmiąca kotka, karmiciel mówi że okociła się dobre 2 miesiace temu, ale kociąt nie wyprowadziała jeszcze. Na pytanie czy nie wie gdzie może mieć maluchy, oburzył sie, popukał w głowę i powiedział że chyba jestem głupio skoro myślę że mozna znaleść gniazdo kotki
fili pisze:A może ją zaszczep od razu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 50 gości