U Beaty 2 szare, pasiaste maluchy!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 29, 2003 8:08

Kurczaczek z kaszka na sniadanie nie pasowal :? ale puszeczka jest super :lol: Czarna pojadla i weszla pod stolik od komputera. Mam nadzieje, ze tam za malo miejsca zeby nie naprezyc i zrobic qpke 8) . Szara jeszcze ciamka. Zaraz trzeba bedzie im lapki wytrzec i pomasowac brzusio, do kuwety a potem spac! Bo ja musze chociaz troche dokonczyc dzisiaj te wiosenne porzadki :evil:

Czarna zrobila sie troche zywsza. Mam nadzieje, ze Katy pomoze mi wybrac dla nich imiona.

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto kwi 29, 2003 8:13

Jak je zobacze to pomyślimy :D Może mi coś wpadnie do głowy...
Z tymi porządkami to nie przesadzaj, w końcu ja swój człowiek :wink:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto kwi 29, 2003 8:19

No napisze tylko jeszcze jedna rzecz i spadam sprzatac :) . Szara zainteresowala sie taka miekka gumowa rozowa pileczka :D jak ona z nia walczy :lol: i ogon wlasny tez jest faaajny 8)

Beata

Post » Wto kwi 29, 2003 9:00

Beatko !!! Rewelacja ! Zazdroszcze Ci strasznie ! Ale sama nie mam na tyle odwagi :oops: , no i TŻ by chyba trupem padł :roll: :oops: !

Koteczki to chłopaki ? Poszukałam parę imion moze któreś przypadnie Ci do gustu: Nikita, Leon, Maurycy, Melon, Oliwier, Saymon, Sylwester, Zenek. :P
Jezeli to dziewczyny daj znac bedę szukać. :lol:

Barbarella

Od: Wto kwi 22, 2003 13:57

Post » Wto kwi 29, 2003 9:02

Odpowiadam za Beatke - koteczki to dziewczyny :D
Obrazek

Katy

Post » Wto kwi 29, 2003 9:16

Przeciez powszechnie wiadomo, ze ogon jest najlepsza zabawka :) w dodatku ciagle podstepnie zaczepia kicie :)
Moja potrafi sie bawic wlasnym ogonem przez godzine :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Wto kwi 29, 2003 9:58

Szara tak sie rozbawila ze mialam problemu co niemara zeby ja zdjac z siebie i wyjsc z pokoju :) bo ona wali do czlowieka drzwiami i oknami :lol:

Wyszlam, drzwi zostawilam tak pol uchylone. A szara szalala dalej :lol: Daisy to zobaczyla i chyba sie zdziwila, bo weszla do sypialni i niunie obwachala... staly nosek w nosek, obie zdziwione takie :roll: chyba je wystraszylam, bo Daisy szybciutko uciekla. Ale nie bylo juz fukania :D I potem Daisy poszla ze mna do lazienki na normalny seans lazienkowego miziania :D wiec jest juz lepiej.

Teraz podzial obowiazkow jest nastepujacy: male spia, Daisy jest na wypoczynku na balkonie, ja sprzatam a Krzys zajmuje sie dziecmi :D . Sluchajcie, jest tak zaaferowany, ze nawet na balkonie spokojnie nie posiedzi tylko co chwile idzie do sypialni sprawdzac, co robia male stworki :) zakochal sie juz czy co :? Stworki go rowno olewaja i spia dalej.

Umylam juz kuchnie (Katy, ja wiosenne porzadki robie dla siebie :wink: ), teraz jeszcze lazienka i ogolne ogarniecie pokoju. Jutro pokoj i balkon. Najwyzej nie zdaze dzisiaj podlogi umyc :oops: ale cooo tam :wink:

Czy ktos ma jakis pomysl jak nauczyc je pic mleczko? Z talerzyka albo miseczki albo spodeczka?

Beata

Post » Wto kwi 29, 2003 10:13

Domyślam sie, że dla siebie robisz :wink: Ale zobacz czemu tak napisałam :wink:

Beata pisze:A tak w ogle to za chwile wszystkie koty zamykam w sypialni, bo musze posprzatac reszte mieszkania, umyc podloge i takie tam. Musi byc czysto, Katy przychodzi dzisiaj z wizyta :)
Obrazek

Katy

Post » Wto kwi 29, 2003 11:12

najłatwiel uczyc jedzenia płynnych pokarów "po palcu". macza sie palec w jedzeniu i daje do oblizania, znow sie macza palec i podaje do wylizania, ale blizej miseczki az w koncu palec zostaje w miseczce i zeby go polzac trzeba zblizyc pysio do miseczki. czasami niektore spryciule same dochodza skod palec czerpie takie dobre rzeczy do jedzenia. a co brudzenia sie, to Dagowe Piranie całe były upaprane jedzeniem, bo zeby było szybciej z lapkami wchodziły do miseczek albo tak rozchlapywały jedzenie, ze było wszedzie: na lepkach, ogonkach, grzbiecikach, brzuszkach.
jesli sa klopoty z kupkami sprobuj plynnej parafiny, tego nie sposob przedawkowac.

Iwona

Od: Wto lut 05, 2002 15:55

Post » Wto kwi 29, 2003 11:18

Dopiero teraz doczytalam ! Beatko gratuluje dokocenia :D :ok: Mizianki dla calej czworki ogoniastych :)
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Wto kwi 29, 2003 11:30

Ale ja niemądra !!! :lol: Ale dla dziewczyn też juz poszukałam ! No i tak: Aisza, Amelia, Liza, Luna, Malwina, Matylda, Mercedes, Ofelia, Olivia, Oliwka, Inka, Ksenia. Ale najfajniejsze (dla mnie :oops: ) dla dwóch panienek Alfa i Omega :P

Barbarella

Od: Wto kwi 22, 2003 13:57

Post » Wto kwi 29, 2003 11:54

Mania i Frania, kiedys była taka powieść

Iwona

Od: Wto lut 05, 2002 15:55

Post » Wto kwi 29, 2003 11:56

Iwona pisze:Mania i Frania, kiedys była taka powieść

A nie Ania i Mania (po mamie Mariannie)? Chyba, że to zupełnie inna powieść...
A może tak Kropka i Kreska? Albo ....akurat mam wyjałowiony móżg.... :oops: Pomyślę.
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Wto kwi 29, 2003 14:32

Powiesci odcinek kolejny :D Bylam na zakupach i mam zapasy na 2 tygodnie :lol: . Kupilam nowy zwirek, juz wymienilam i dalam dywanik moich kotow. Czarniutka przez ten kuperek ma problemy z siusiu, napreza sie i napreza i 4 razy wchodzi do kuwety zanim cos wyjdzie :cry: . Ale juz jest duzo lepiej i pupa tez ladniej wyglada. Kupilam oliwke dla niemowlat, bedziemy przemywac :) .

Szara jak sie dorwala do zakraplacza wmontowanego przeze mnie w butle z kleikiem na mleku dla kociat to wszystko od razu wypila 8O musialam dla drugiej od nowa robic. Ale czarna jest juz baaaaardzo zywa i nauczyla sie, ze w miseczce zawsze jest jedzonko i mozna jesc :D . Dostala tez troche mleczka oczywiscie. Potem szara stoczyla z czarna walke i zrzucila ja z moich kolan, sama sie tam ulozyla do drzemki. Byla tak opita ze ledwo chodzila :roll: . Czarna poszla na obchod pokoju i przelazla przez zabezpieczenia na druga strone lozka. Tam sie zgubila i zaczela poplakiwac. Potem przyszla do mnie po glosie 8) , taka spryciula. Powalczyla troche z dywanikiem -co ja beda jakies fredzle denerwowaly :roll: , pogonila kulke z papieru toaletowego i postraszyla swoje odbicie w lustrze. Chyba za duzo bylo wrazen, bo nie mogla znalezc drogi do kontenerka, ktory byl tuz obok! Musialam ja wlozyc. Teraz dwie sieroty spia, a ja ide sprzatac ze stolu...

Jedno futro nadal wietrzy sie na balkonie (na suszarce :evil: ) a drugie lezy pod drzwiami i zastanawia sie, kiedy je wreszcie wpuszcze :) .

Beata

Post » Wto kwi 29, 2003 14:45

Beato, ja Cie zaraz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo sie ciesze! Duzo zdrowka dla panienek i silnych nerwow dla Krzysia i Daisy!!!

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

[poprzednia][następna]