U Beaty 2 szare, pasiaste maluchy!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 28, 2003 18:19

taaa.... czarna u mnie na kolanach cala szczesliwa. Szara w kuchni, przy wyjsciu siedzia Daisy i sie na nia gapi 8O Obie male zrobily z kuchni, nooo, strasznie brudne miesjce. Szara z powrotem przykleila sie do miski z puszka dla dzieci. Daisy obwachuje sypialnie wlacznie z kuwetka. OOOoo, Krzys wlasnie stanal nos w nos z PRZERAZLIWIE miauczaca szara, powachali sie i on zwial :wink: a ona na cieniutkixch chcwiejacych sie nozkac podazala w moim kierunku... tylko Daisy na nia fuknela, ale co tam. Najwazniejsze znalezc sie w okolicy dzinsow :D

Ja nie wiem, jak one to robia, ale pomimo mycia sa caly czas wszedzie burdne!!!

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pon kwi 28, 2003 18:27

Ja bardzo was przepraszam, ze tak zarzucam... ale nie moge sie powstrzymac...

Szara spi w kontenerku (chyba), czarna kima na moich kolanach wtulona w moja dlon. BTW, rece mam juz cale podrapane :evil: . I czarna mruczy wnieboglosy. Krzysiu lezy na lozku, wlasnie skonczyl toalete i kima troche. Daisy spi na monitorzed od komputera, wszystko pod kontrola :roll: .

Co ja mam z nimi w nocy zrobic? zamknac sie w sypialni? wziac je do lozka?????

Beata

Post » Pon kwi 28, 2003 18:28

Gratuluję, Beatko! Tyle kociego szczęścia w domu..ech...(ikonka z rozmarzonymi oczkami).
Agata i kotfory

Agata

Od: Pt sie 23, 2002 19:55

Post » Pon kwi 28, 2003 18:59

:D :D :D

Male, wraz z Krzysiem, spia na lozku.. Dzieli je moze jakies 10 cm....

A ja zostawiam komputer i ide do pokoju :D

Beata

Post » Pon kwi 28, 2003 19:55

Czarna zrobila siuuuusiu do kuwetki :D co za szczescie :D

Zjadly troche kurczaka gotowanego startego na tarce z jogurtem naturalnym i Gerberkiem. I popily rozcienczonym mlekiem z pipetki.

Czarna poszla spac do kontenerka, a szara zrobils QPKEEEE do kuwety (strasznie smierdziiii) 8O . Teraz lezy na kolanach i sie mizia :D Czarna tez ma brzuch w kropki :D

Beata

Post » Pon kwi 28, 2003 20:11

A ja nie mogę uwierzyć, no! :D
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pon kwi 28, 2003 20:11

czarna WLASNIE ZROBILA QPKE DO KUWETKI :D tylko nie chciala zakopac :wink:

szara se spi na lozku z mordka oparta o lape Krzysia. A czarna p[rzytula sie do mojej reki. Chyba ma niezbyt przyjemne diswiadczenia bo jak ja xzaskoczyc podczas snu (glaskaniem 8O ) to sie trzesie i robi halas straszny :wink:

Beata

Post » Pon kwi 28, 2003 20:17

noooo.... Krzxysiu sie dorwal do RC Babycat, ktore im kupilam... one sie nawet nie zainteresowaly jeszcze 8O

Beata

Post » Pon kwi 28, 2003 21:49

Beatko :)
gratuluje zakocenia :) i podziwiam szczerze. Wiem, ze dwa kotki to juz ciezko....a cztery, w tym dwa takie maluchy...
Maja super domek :)

Opowiadaj, swietnie sie Ciebie czyta :) Mysle, ze bede tu stalym gosciem :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon kwi 28, 2003 22:11

brak słów podziwu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
niech wszystkie kocisze chowają się zdrowo i w przyjaźni
Obrazek Obrazek
Delen & Leo & coolor

coolor

Od: Pon gru 16, 2002 14:33

Post » Wto kwi 29, 2003 5:53

Przezylismy noc :D bezproblemowo, chociaz moja prawa reka cala jest w sznytach 8O a rano w sypilani byl SAJGON! Male jedza jak swinki, i wlasnie przed chwila po raz kolejny musialam wymyc podloge. Aaaa, i czarna kocha ten kable bo tam sobie kupke i sioooosiu robila :evil: droga zamknieta :evil:

Szara jest straszna czyscioszka, bo miauczala zeby ja wypuscic z kontenerka (zamknelam je na czas mycia podlogi) i poszla prosto do kuwetki :D .

No i wyszlo dlaczego pani w lecznicy mowila, ze male nie bardzo chca same jesc. Pewnie ze nie, bo puszeczka Iamsa jest PFUJ i to nawet moj Krzys wie :lol: . Kurczaczek gotowany z Gerberem jest dobry, kaszka dla dzieci tez, animonda dla kiciat tez (mlaskaja przy jedzeniu jak swinki) no ale najlepsze jest mleczko podawane pipetka.

Krzys jest zafascynowany i siedzi i je oglada. Daisy obchodzi duuuuuzym lukiem. Moze sie przyzwyczaja?

Musze kupic spodeczki, wiecej karmy dla kociat, nowa kuwetke bo ta pekla (???) i sie zwirek wysypuje, no i jakis inny zwirek dla nich. Aaaa i chyba kupie klatke dla nich, bo nie mozna z oczu spuscic, a w ten sposob moje sie przyzwyczaja. A moze ktos moze pozyczyc klatki?

Smieszne sa. Szara jest ta odwazniejsza i zaczepialska. Zaczepia nawet czarna w kuwecie :lol:

Biedne maja te kuperki, eh. I duze brzuszyska, pewnie robaki, bleee...

Dzisiaj bedziemy

Beata

Post » Wto kwi 29, 2003 7:24

Beatko, czytam ze wstrzymanym oddechem :-)
Jeszcze, jeszcze :-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto kwi 29, 2003 7:32

Cos widac mi ucieklo w poprzednim poscie, ale juz nie wiem, co chcialam powiedziec :lol:

Chyba, ze dzisiaj bedziemy uczyc sie pic mleczko i wode ze spodeczka...

Male kotforki spia w kontenerku, a moje kociambry bawily sie ze mna na lozku w tym samym pokoju, bez problemu. Daisy nawet cos dzisiaj zjadla, chyba pierwszy raz od wczoraj popoludnia. Krzysiu to raczej probuje korzystac z okazji i nie zamierza przepuscic dobrego jedzonka :roll: . Jak podszedl niuchac (i wciagnac :wink: troche) mleczka z talerzyka dla malych do czarna mu ogon obwachiwala :D .

Cos zaczynaja sie ruszac, pewnie zaraz bedzie natarcie swinek :) . A tak w ogle to za chwile wszystkie koty zamykam w sypialni, bo musze posprzatac reszte mieszkania, umyc podloge i takie tam. Musi byc czysto, Katy przychodzi dzisiaj z wizyta :) .

Bede nadawac relacje w miare na biezaco. Trzymajcie kciuki, szczegolnie za czarna, bo ona jakas slabsza chyba no i u niej tylko ten kuperek taki dziwny.

Beata

Post » Wto kwi 29, 2003 7:35

Trzymamy! I juz sie nie moge doczekac powrotu do domu i czytania dalej :-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto kwi 29, 2003 7:37

gratulujemy podwójnego zakocenia :D

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

[poprzednia][następna]