B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 21, 2006 15:56

Leczenie kota w Niemczech to bardzo duży wydatek :(
Moją kotke też wczoraj naleciało ,tylko że ona jak ma trawkę to czeka aż się zrobi taka zwiędnieta 8O domowa trawka to blee ,natomiast na dworze trzeba było ją odciągać bo się pięknie pasła.
Wczoraj wyciągała córce ze żłóbka siano i chciała jeść po tym wymioty zapewnione. Ale moja ma dużo mniej sierści :wink: chociaż teraz ma sporo i takie spodnie ma :lol:

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Czw gru 21, 2006 18:26

Niech ktos mi poradzi jaka puszka jest smakowo tak dobra jak hills dla rekonwalestentow?a/d?
Moga oboje naraz pozrec cala puszke a inne moga lezec cały dzien i tylko sosik zliza :twisted: no troch za drogo placic 6,5 dla jedna puszeczke,chocbym im kupowała raz w tygodniu :roll: jakas mokra puche wasze koty wcinaja z apetytem?a wogole ten hills raz w tygodniu im nie zaszkodzi?

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Czw gru 21, 2006 19:48

saszetki iamsa i animonda cuisine, przynajmniej dla moich
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw gru 21, 2006 20:06

saszetki lamsa miały,bez rewelacji a cousine faktycznie jadły ale miesa to one nie za wiele maja :roll:

kasia essen

Post » Pt gru 22, 2006 8:43

Obrazek Obrazek Obrazek

By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!

Ten milutki wierszyk oddaje wszystko czego z całego serca
życzę Wam ja, cała moja rodzinka i wszystkie zwierzaczki

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt gru 22, 2006 9:17

:oops: :oops: dziekujemy :D :D oczywiscie zyczymy Wam
rowniez Wesołych Swiat Bozego Narodzenia :D :D

ObrazekObrazekObrazek

kasia essen

Post » Pt gru 22, 2006 10:08

kasia essen pisze:Niech ktos mi poradzi jaka puszka jest smakowo tak dobra jak hills dla rekonwalestentow?a/d?
Moga oboje naraz pozrec cala puszke a inne moga lezec cały dzien i tylko sosik zliza :twisted: no troch za drogo placic 6,5 dla jedna puszeczke,chocbym im kupowała raz w tygodniu :roll: jakas mokra puche wasze koty wcinaja z apetytem?a wogole ten hills raz w tygodniu im nie zaszkodzi?

Wiesz co, taka karma dla rekonwalescenta, to nie powinna zaszkodzić, jeśli będzie dawana rzadko. Jest trochę bardziej kaloryczna i ma pewnie więcej składników odżywczych, jest też pewnie lekkostrawna. To w sumie nic groźnego dla zdrowego kota. A jakie są podobnie smakowite? W sumie to chyba nikt nie będzie wiedział :wink: Moje lubią puszki Leonardo i Schmusy, saszetki Schmusy i Miamora oraz tacki Animondy - także za bardzo wybredne to one nie są :wink:

gosiak

Od: Nie kwi 03, 2005 13:25

Post » Pt gru 22, 2006 11:34

To mam teraz dwa wybredne koty,persy chyba tak maja 8) no nic najwyzej kupie im raz na jakis czas hillsa,bo miamior ostantio jest be,nawet animonda light lunch nie za bardzo :roll: a oczywiscie mieska surowego oboje nie rusza ah,,chyba musze je przegłodzic :twisted:

kasia essen

Post » Pt gru 22, 2006 14:39

Zaczynam nabierac podejrzen co do ostatniej wetki- miesiace zastrzykow i nic,, :roll: we wtorek bylismy u innej wetki,dala antybiotyk i az dziwne ,,,do tej pory ani jednego kaszlniecia..przeciez to az dziwne by przeszło jak reka odjal 8O kaszlał po kilka razy dziennie a teraz ani razu?gdyby to była infekcja to przeciez jeden zatrzyk by tego nie zalatwił,co to moglo byc?

kasia essen

Post » Pt gru 22, 2006 16:16

Chyba sobie sprawie trzeciego kota,,no ok nie chyba ale na pewno :wink: oba koty od kilku dni unikaja mnie,Maja juz wyzdrowiala i nie przychodzi do łózka,oba sa na mnie zle za czesanie po brzucholach i zakraplanie oczu :roll: lubia mnie tylko jak im jesc daje :twisted: no i kolejny kot nie przychodzi mi na kolana,nie spi na biurku gdy ja na kompie pracuje :(
I to prawda-ma sie tylko watpliwosci przy pierwszym dokoceniu,potem to idzie jak z górki 8)

kasia essen

Post » Pt gru 22, 2006 21:57

:strach: :ryk: Ciekawe co na to Twój Tż?
Wesołych Świąt a w Nowym Roku nowego kociaka tak jak sobie tego życzysz :D
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Pt gru 22, 2006 22:38

livy pisze::strach: :ryk: Ciekawe co na to Twój Tż?
Wesołych Świąt a w Nowym Roku nowego kociaka tak jak sobie tego życzysz :D

dzis juz mu sie skarzyłam no patrz drugi kot okazał sie chodzacym wlasnymi drogami,spojrzałam na tzeta a on od razu wypalił:Nawet nie probuj myslec o trzecim 8) 8) myslec nie bede,,poprostu znajde :twisted: :wink:
chyba kupie im feliwaya bo jakos nie za bardzo maja ochote na kontakty z ludziem :roll:

kasia essen

Post » Pt gru 22, 2006 22:46

a to dzisiejsza sesja,krotka zabawa sznureczkiem :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tak sie wdzieczy Baks do tzeta,,a oon mu nawet jesc nie daje to nie sprawiedliwe

Obrazek :placz: :placz:

kasia essen

Post » Pt gru 22, 2006 22:51

Kasiu masz piękne koty :love: ale to niewdzięczniki! :wink:
Niech Twój Tż je trochę poczesze i zakrapla oczy :twisted:
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Pt gru 22, 2006 22:56

Chyba musze go namowic :twisted: szczerze watpie ze sie zgodzi :oops: twierdzi ze zawsze musi byc jeden dobry drugi zly :twisted: na mnie padło ze jestem ta zła :roll: i ani smakowite pasty ani witaminki przeze mnie dawane nie pomagaja :roll: ja juz baksowi wybaczyłam bo on jest ,,,schwul,.,, :wink: :wink: towarzyszy tzetowi podczas prysznicu i toalety,jak ten oglada telewizje zawsze do niego przychodzi,,,no coz baks gustuje w męzczyznach 8) z Maja jest troche lepiej bo ona lojalan jest w sensie ze nikomu sie nie pozwala glaskac :twisted: ja nawet mam wieksze chody bo jak ja wolam to sie nawet obejrzy i czasem ogonek podniesie a na tzeta wolania nie reaguje :wink:
ale masz racje,,,niewdzieczne :(

kasia essen

[poprzednia][następna]