Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 10, 2006 11:08

Rozmawiałam wczoraj z Agnes, ma duzo pracy, ale przekazałam jej ze jak sie zaraz nie odezwie to ją przez interpol zaczniecie szukac :D
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt lis 10, 2006 11:16

GuniaP pisze: jak sie zaraz nie odezwie to ją przez interpol zaczniecie szukac :D

I to jest słuszna koncepcja :twisted: , że też na to nie wpadłam :ryk:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt lis 10, 2006 11:35

Tia Agnes się odezwała, ale u Belmonda :twisted: , a ciebie królewno opóściła (ciekawe cos zmajstrowała :lol: ), a nie ja wiem Agnes zadużyła się jak Szefowa w Ladacu Belmondziu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pt lis 10, 2006 18:45

Taż mówiłam, że agnes musi zarabiać tłumaczeniem na łakocie dla Królewny :roll: :lol:
Nie trzeba mnie aż przez Interpol ścigać, jak skończę i jeszcze dwa stosiki klasówek poprawię to się sama ujawnię :lol:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt lis 10, 2006 21:26

a to Ty Ciociu Agnes neofilolog może jakiś jesteś :wink: ?
bo ja filolog polski, jeszcze niepełny, ale prawie (gdybym tak wreszcie zajęła się magisterką, zamiast co chwila nowej roboty szukać :oops: ) :wink: bida z nędzą się szykuje, samotna polonistka ze stadem kotów :roll: :roll: :roll: , chyba zostanę czyjąś utrzymanką :wink: tylko kto zechce starą pannę z siedmioma (jak w międzyczasie nie zniosę więcej!) kotami, w tym jednym ciężko umysłowo chorym :wink: ???

wiesz co Czekuniu? jesteś taka mądra i zdolna, sama byś jakiejś pracy poszukała :wink: możesz pilnować dzieci, gotować, prowadzić terapię odstresowującą (jak każde Futro :lol: ), zostać dziennikarką... :wink: mój Ropuś studiuje na Sorbonie tak tak, bardzo źle ze mną :wink: :oops: , jedyny mężczyzna w rodzinie, to muszę kształcić :wink: , żeby w przyszłości to on nas wszystkie utrzymywał :lol:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lis 11, 2006 2:54

No....... :D moja Duża chyba jest czymś takim, bo jak się na nas zdenerwuje to tak dziwnie mówi- ani to po kociemu, ani po ludzku :roll: A jak pytam, dokąd się tak co rano spieszy, to mówi, że idzie uczyć stado dwunożnych potworów 8O Może to coś takiego jest jak ten Kundelek, w którym trochę byłam, tylko dla dwunogów :?: :?

Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Post » Sob lis 11, 2006 6:37

Czekunia, Ty się ciesz że nie rozumiecie co Agnes mówi jak na Was krzyczy w tym obcym języku :ryk:.
Witam się jak zwykle z moją ulubioną grubiutką kotą ;), oj Czekunia rozwijasz się nad wyraz prawidłowo :) i tak trzymać :!:

Czekunia :1luvu:
Obrazek

gattara

Post » Sob lis 11, 2006 9:18

Czkuniu pięknie wyglądasz na różowym tle, normalnie cudniaście :flowerkitty:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Sob lis 11, 2006 15:01

nowa fotka Królewny już przeniesiona na tapetę :lol:
Ropunio już po operacji. Wk....na jestem, bo ta operacja to przez to, że poprzednia została spaprana i przepuklina się odnowiła :twisted: :twisted: :twisted: razem z karmą dla Julka i Bibi znów zostawiłam u weta dwie stówy :roll: :( a ja mam dla odmiany ospę i oprócz gorączki jestem teraz cała zsypana od uszu po pięty :( żyć nie umierać :twisted:
mam nadzieję, Pyszczku, że wiedzie Ci się dużo lepiej niż nam tu ostatnio :( nie gubisz telefonów, nie rozcinają Ci pół brzuszka, nie jesteś cała w swędzące ciapki i nie czekasz coraz mniej cierpliwie (bo bida) od półtora miesiąca na pensję :?
Czekoladowy Kot na liliowym kocyku ma się wspaniale, jak poświadczają dokumenty, i sprawia wrażenie, jakby w ogóle już się nie przejmował Dzikimi Stworzeniami w domu :wink: wspanialszego Domku i serducha niż Cioci Agnes to Ty chyba na całym świecie nie znajdziesz kochana... :wink:
:1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lis 12, 2006 0:52

ciocia calutka zsypana swędzącym obrzydlistwem :twisted:
łaaaaaaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: :!:

teraz za ciocię pazurki Żabciu - zanim z bólu zrobi sobie krzywdę :twisted:
i :1luvu: , wiesz za co... bylebyś tylko Agnes całego majątku z domu nie rozprowadziła... :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie lis 12, 2006 7:01

Wielbłądziu trzymaj się :ok: :ok: :ok:, znam ten ból, kilka lat temu też doświadczyłam "przyjemności" ospy, drapałam jak opętana, aż dziw że ślady nie zostały :roll: .

Czekunia miziam Cię mój Słodziaczku bardzo mocno od rana Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Nie lis 12, 2006 9:13

Dzień dobry wszystkim :kotek:
Otwieram dziś oczy, a tu ...... słoneczko za oknem :love: Aż przyjemnie wstawać.
Agnes mi wczoraj opowiadała takie smutne rzeczy o Kundelku :cry: Może dzisiaj to słoneczko troszkę ogrzeje biedaczki, chociaż przez szybkę. Tak mi smutno, kiedy sobie myślę, że ja mam ciepły domek i dobre jedzonko, i tylu przyjaciół, a oni tam biedni czekają......... i czekają..... i czekają..... A podobno coraz ich więcej przybywa. A niektóre odchodzą za Tęczowy Most z tęsknoty za swoimi domkami :placz: :placz:
Miziam Ciocię Wielbłądzia (tylko wirtualnie, mam nadzieję, że tą ospą nie zarazisz swoich kotków :? ) Bardzo Ci współczuję, wytrzymaj troszeczkę i pójdź do Zielonych, oni Ci na pewno pomogą. Zajrzyj jutro do skrzynki pocztowej :D
Ciociu Gattaro- coś Ci się zmieniło w podpisie :) Co to za chłopcy? Przystojni jacyś :?: :oops:
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie lis 12, 2006 11:30

Czekunia ci chłopcy w podpisie to Azorek z Kiwaczkiem spleceni w braterskim uścisku :wink: :lol: . Są tak nierozłączni że dodałam ich wspólne zdjęcie :lol: . Wiesz Czekunia że z Kiwaczka zrobił się straszny macho i wzywa kobietki dniem i nocą :roll: . W tym tygodniu czeka go zabieg, bedziesz trzymała kciuki?
Obrazek

gattara

Post » Nie lis 12, 2006 13:45

Czekuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Ty powiedz cioci Agnes, żeby zmieniła ten tytuł... :evil: bo ja za każdym razem dostaję hercklekotu jak czytam, że "znowu gorzej..."

Buziaczki Słodka Gwiazdeczko
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie lis 12, 2006 15:11

:lol:
Właśnie mi też przed chwilą wpadł w oko i poraził :wink: Już zmieniamy, żeby nam sie ciocia Pixie nie pochorowała.
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]