KOCIETA Z PRAGI-BARDZO POTRZEBNE POMOC I DOMKI DLA CHORYCH!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 23, 2006 11:10

Taki jeden na wielkiego psa, chyba 40kg, starcza na kilka kotów...
Moze uda sie Wam jakoś to finansowo przejść....
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon paź 23, 2006 17:42

no własnie o takim psim mówię, ale i to kosztuje.

jak na razie kupiłam betaglukan.

a dziś - niespodzianka. Sprzątam ja temu wczorajszemu kocurowi, ostrożnie, w rękawicach. Postanowiłam go pogąłskać ostrożnie, a nuż mi nie odgryzie ręki. A tu... mrrrrr.... no to wyjęłam kocura, na kolanka. Rękawice precz. A kocur wywalił się i mruczy: głaszcz, głaszcz...

zakładam mu nowy wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1902420#1902420

chcemy rozwiesić ogłoszenia czy komus nie zginął, ale tak anprawdę to nie wierzę w odzew. trzebaby mu tymczas znaleźć, bo on nie jest kotem bazarowym, zasymilowanym. szkoda go...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw paź 26, 2006 20:38

chyba sie jutro przejedziemy na bazar... ktos chetny? tym razem o wyjatkowo milej godzinie - ok. 18-ej...
Obrazek

jopop

Post » Czw paź 26, 2006 21:59

Dziewczyny, zgłaszam się, będę z siostrą, przy okazji chcemy się rozejrzec za Bajbusem...może jeszcze namówię mojego TZ-ta...aha, gdyby co dysponuję samochodem...
Nie miałam pojęcia ze tuż za rogiem mamy takie kocie tragedie... :oops: :cry:
Aha...słuchajcie, czy przypadkiem jakis smukły rudo-biały kocur nie został tam złapany na odjajczenie???
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Czw paź 26, 2006 23:41

Ewik - podaje Ci na pw moja komorke, choc lepiej kontaktuj sie z Atka co do dokladnej godziny - ja bede caly dzien na uczelni i nei moge oddzwonic (skonczyla mi sie forsa :roll: )

zlapalysmy 2 rudo-biale koty na odjajczenie, ale juz jakis czas temu, przejrzyj watek to odnajdziesz...

Czy to Twoje ogloszenie jest u p. Marzeny na bazarze??? bo tam o rudo-bialym zaginionym kocurze wlasnie jest... ten ze zdjecia jest jasniejszy od tych co lapalysmy.

co do samochodu - dobrze wiedziec:) tym razem mamy samochodowa Atke, ale czasem nei mam z kim jechac:) zapameitam i bede Cie na PW informowac:)
Obrazek

jopop

Post » Czw paź 26, 2006 23:46

Tak jopop, to moje ogłoszenie tylko fota z komórki...hmm...Bajba znowu taki jasny nie jest a te nasze ogłoszenia płowieją...znalazłam o tych kotuchach tylko nie wiem co z nimi dalej było, gdzie były ciachane i czy zostały wypuszczone...?..wróć! sprawdziłam, to było przed zaginięciem Bajbusia :lol: :cry:
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

[poprzednia]