» Pt sie 04, 2006 23:44
no tez zyje taka nadzieja.podobno ma sie cos ruszyc..
u kotuchow wszystko ok.spalaszowaly juz 2,5 kg intestinala wlasnie zakupilam nowa paczke.mieszam im tez z purina kitten i obserwuje kupy czy nie ma biegunki-naprawde fascynujace zajecie goraco polecam;)
oczy juz prawie nie lzawia ale lada chwila pewnie zaczna znowu.kropelki sa grane caly czas.ma byc dobrze.
slepek -dostalam wczoraj sms -ze sie powoli przyzwyc i jest mu dobrze..
dzisiaj 2 osoby zapytaly o czarnuszka.najpierw jedna osoba-ale boi sie ze maly zniszczy meble w wynajmowanym mieszkaniu.to sluszna obawa bo maluch jest..malym diabelkiem i zostawiony na dlugo sam moze wpasc na taki szatanskibpomysl.nie umiem zagwarantowac osobie poczatkujacej patrzac na niego ze nie zrobi malej demolki wiec polecilam forum miau i adopcje doroslego kota i cieszylabym sie gdyby przynioslo to jakis slutek..
poznym wieczorem dostalam wiadomosc i moze sie uda ze za 2 tyg maluch pojedzie do nowego zakoconego i doswiadczonego z choroba oczu domku;)
byloby fantastycznie.akurat 2 bure dziewczynki sie podkuruja-najmniejsza i najslabsza dopiero ok 4 dni nie biegunkuje i dopiero zaczyna przypominac kocie futro.
i tak zyja sobie ja bywam u nich rzadko, czesciej zaglada mama, sypnie karmy, wpusci krople..ja jestem w domu 2 razy dziennie rano i wieczorem.
zrobie nowe foteczki w weekend obiecuje -bo powinnam -kociaki juz sporo podrosly i nie moge ich oddawac jako takie malenstwa-jest juz za co zlapac;)
kociaki do gory!