czy naprawde NIKT NAS NIE CHCE?WSZYSTKIE mamy super domki!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 27, 2006 20:13

jak najwyżej :)
MÓJ KOCHANY MIĘTUSEK:
ObrazekObrazekObrazek

linka_m

Od: Wto lip 18, 2006 11:04

Post » Czw lip 27, 2006 20:18

domeczki dla koteczków, ale juz !!!!
www.agapeanimali.org

Jolek

Od: Śro gru 03, 2003 9:00

Post » Czw lip 27, 2006 22:47

hophophop do gory na noc

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Pt lip 28, 2006 8:47

hop! :roll:
KLARA

KLARA2

Od: Wto mar 11, 2003 12:40

Post » Pt lip 28, 2006 9:14

na pewno znajda domki!! :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Sob lip 29, 2006 10:29

problem ze siedza u mnie od 19 czerwca.
powiesilam ogloszenia w wiekszosci darmowych serwisow w necie, do gazety nie daje raz dalam i do dzis zaluje tyle oszolomow dzwoni..wisza te papierowe gdzieniegdzie.nie wiem kociaki rosna..a ja sie 1 szego mialam na stale wyprowadzic i co?zostawie je rodzinie na glowie?musze jak najpilniej...
aukcje obserwuje jedna osoba pewnie ktos z forum;/tragedia.
maluchy sa super charakterki maja konkretne;]
ciemna bura dziewczynka jest jakas niewyrazna..schudla..miala znowu biegunke mimo ze juz dawno sa tylko na intestinalu ale opanowalam, jest odwodniona ale zaraz zasune jej kroplowe..ma dziwny charakter, nie je ale jak ja sie wezmie i poglaszcze, podrapie po brzuchu to mruczy i zaraz ucieka jesc..tak jakby apetyt szedl z dobrym samopoczuciem, jest kochana taka niesmiala i delikatna a jednak podchodzi pod nogi zadziera glowke i chce na rece.
slepek to samo-brakuje im czulosci a ja nie mam czasu codziennie z nimi siedziec.on siedzi i miauczy kiedy jest sam.
ja tylko wpadam rano robie toalete, sprzatanie, leki, karmienie i wychodze potem wpadam wieczorem i to samo..one juz sa w takim wieku ze trzeba je przytulac.mama do nich wejdzie ze 2 razy dziennie poglaskac i ochrzanic za balagan..
kiedy ja otwieram drzwi to z regalu spadaja conajmniej 3 futra i biegna mruczac;p
sa rewelacyjne komu takiego zapatrzonego w czlowieka kociaka?

gagucia

Post » Sob lip 29, 2006 14:34

:!:

gagucia

Post » Sob lip 29, 2006 16:31

nie spadajmy. Czy naprawdę nikt nie ma miejsca w serduszku dla takich ślicznotek :?:
MÓJ KOCHANY MIĘTUSEK:
ObrazekObrazekObrazek

linka_m

Post » Pon lip 31, 2006 10:20

to juz 1,5 miesiaca prawie-o kociaki nikt sie nawet nie zapytal..
widze ze inne maja powodzenie co jest z tymi nie tak?
maja wszystkie lapki, wszystkie oczka, sa oswojone i prawie zdrowe wymagaja doleczenie-bo ciagle nadal zarazaja sie od siebie.
dzieciaki znajdzcie domki juz!

gagucia

Post » Pon lip 31, 2006 11:03

:!:

gagucia

Post » Pon lip 31, 2006 12:11

www.adopcje.org tam napisz ogłoszenie. Podaj wojewódźtwo i opisz kociaczki. Na prawdę, te kotki są cudowne, ale możesz dodać odłoszenia jeszcze tam. Tam bardzo dużo osóbek zagląda. Sama nie rozumiem dlaczego niekt ich nie chce? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Może ktoś na prawdę je pokocha? One są cudowne!
MÓJ KOCHANY MIĘTUSEK:
ObrazekObrazekObrazek

linka_m

Post » Pon lip 31, 2006 12:38

dzieki mam konto ale potrzebuje aby ktos mnie polecil aby moc dodac adopcje wiec prosba to nr 1 a prosba nr 2-przerobilam ogloszenie na jpg prosilabym o pomoc w rozwieszeniu na terenie warszawy i okolic.

ogloszenie:

http://upload.miau.pl/1/76900.jpg

kociaki dziekuja;)ja tez bardzo;)

gagucia

Post » Pon lip 31, 2006 13:50

kurcze troche niewyraznie sie drukuje;(
ale trudno..zawsze cos;p

gagucia

Post » Pon lip 31, 2006 15:16

Ja niestety nie teren Wa-wy. Na prawdę to dla mnie bardzo dziwne. Te kociaczki są takie słodziutkie i nikt ich nie chce? A ty gaguciu ile masz kociaczków w domu razem z tymi? Pewnie dużo. Tak jest, że wszystkie oe kociaczki mają kotków tyle ile mogą. Dlaczego tak jest? :crying: :crying:

PS: Czy któryś kotek jest już oddany? Bo w tym wątku na 1 stronie są 4 kociątka a w ogłoszeniu 3. A może ty któregoś zachowałaś?
Tam trzeba zaprosić aby dodać zaproszenie?

(Jestem nowa i nie jestem na bierząco :?
MÓJ KOCHANY MIĘTUSEK:
ObrazekObrazekObrazek

linka_m

Post » Pon lip 31, 2006 15:31

teraz u rodzicow gdzie mieszkam...wlasciwie juz nie mieszkam a wpadam do kotow mam 7 futer.na maiu jestem od roku i jakos tak sie sklada ze w tym okresie przybylo mi 3 kocie bidy..tzn wmeldowalam je bez pytania.
reszte naznosili rodzice.
nigdy nie mialam takiego problemu mialam juz duzo kotow i dorosle i mlode i zawsze dluzej niz 2 tyg nie czekaly jezeli nie musialy.
dzisiaj jeszcze rozwioze po wawrze ogloszenia, zrobilam takie male ulotki do wylozenia na lade do sklepu np.

do adopcji sa 3 kotki poniewaz slepek ktorego zgarnelam z ulicy tydzien po przybyciu tej trojki mial osobna aukcje- mial byc slepy...lec z nie jest.i caly czas prowadze rozmowe o jego adopcji-zmierza to wszytsko w dobrym kierunku wiec nie umieszczam go juz.

w tych ogloszeniach zeby dodac adopcje musze wpisac kod ktory chyba dostane jezeli ktos z zarejestrowanych tam osob mnie poleci ze nie jestem pseudohodowca;)autoryzacja odbywa sie przez miau i dogomanie.tak pisza..

moj login to niezmienie-gagucia

kociaki do gory!

gagucia

[poprzednia][następna]