Moderator: Estraven

agacior_ek pisze:pamiętam, pamiętam.. jeszcze pamietam.. jak będę miała wątpliwości zaproszę rzeczonego kota na kolana i zobaczę czy rzeczywiście tak odrazu strzela baranki i daje buzi.. jak nie - nastąpi wymiana
Dasia pisze:agacior_ek pisze:pamiętam, pamiętam.. jeszcze pamietam.. jak będę miała wątpliwości zaproszę rzeczonego kota na kolana i zobaczę czy rzeczywiście tak odrazu strzela baranki i daje buzi.. jak nie - nastąpi wymiana
![]()
Sprawdź przed odbiorem żeby nie trzeba było później reklamować
![]()

agacior_ek pisze:Vice jest wyjątkowy ... nie da się go pomylić..
MariaD pisze:Metoda na wykrycie Vice w stadzie 100 kotów: usiąść wygodnie, złączyć kolana, wypiąć biust. Kot, który natychmiast wlezie na kolana i zacznie strzelać baranki w biust jest na 100% Vice.
MariaD pisze:Metoda na wykrycie Vice w stadzie 100 kotów: usiąść wygodnie, złączyć kolana, wypiąć biust. Kot, który natychmiast wlezie na kolana i zacznie strzelać baranki w biust jest na 100% Vice.

agacior_ek pisze:aamms pisze:Dasia pisze:a więc jutro ok. 14stej - godzina zero
Dla mnie godzina zero to 7:40, tak agaciorku?
Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i że trafisz?
tak, tak.. nic się nie zmieniło!
będę o 7:40 +/- 5 min.
zobaczyłam sobie na mapce gdzie mieszkasz i już wszystko wiem! do Bitwy Warszawskiej dojadę 187 a potem 3 przystanki tramwajem po Grójeckiej do Korotyńskiego! dobrze kombinuję?
mam zabrać tylko miseczkę na wodę i wodę... czy o czymś zapomniałam?

agacior_ek pisze:okej, wezmę coś do wytarcia i folię, żeby na niej postawić transporter.. ale mam szczerą nadzieję, że Vice nie będzie chciał załatwiać się w tak niekomfortowych warunkach i poczeka na dotarcie do Dasi i skorzystanie z tronu...
agacior_ek pisze:tatę też przyprowadzę... będzie "starszym dźwigowym"
Ska pisze:Dasiu, tak strasznie się cieszę
Trzeba miec najpierw teeen biustMariaD pisze:Metoda na wykrycie Vice w stadzie 100 kotów: usiąść wygodnie, złączyć kolana, wypiąć biust. Kot, który natychmiast wlezie na kolana i zacznie strzelać baranki w biust jest na 100% Vice.
moś pisze:Trzeba miec najpierw teeen biustMariaD pisze:Metoda na wykrycie Vice w stadzie 100 kotów: usiąść wygodnie, złączyć kolana, wypiąć biust. Kot, który natychmiast wlezie na kolana i zacznie strzelać baranki w biust jest na 100% Vice.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, katkop, Silverblue i 13 gości