Franuś - [']

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 15, 2006 23:47

Właśnie przeczytałam.Ryczę aż oczy bolą.
Nie wiem sama co napisać.Nienawidzę takich chwil.
Tęsknię za Franiem.
A Wy musicie sie jakoś trzymać i przelewać miłość do Frania na inne kotki.
Pozdrawiamy,
Sonia, Jeżyk, Agnieszka

Agnieszka1

Od: Wto lip 04, 2006 11:08

Post » Pon lip 17, 2006 13:51

Aniu
A ja jestem zła na Franka, mam tu coś z oczu kapie, a On tam, za Tęczowym Mostem - zadowolony, zdrowy, uśmiechnięty.

Franiu - było mi bardzo cieplutko Cię poznać, mam nadzieję, że się spotkamy kiedyś, już teraz w realu :wink: , tam, gdzie odeszły i moje Ukochane / chociaż mnie pewnie stamtąd wyrzucą :? /
Tylko miauknij mi, że to Ty - Franiu, bo ja taka gapa jestem :oops: .

Aniu - trzymaj się, dałaś mu dom, zabrałaś z piekła.
Wczoraj takie piekło - tylko piwniczne widziałam - jednego z maluszków próbowałam zeskrobać ze ściany, drugi zmarł w lecznicy, trzeci umarł w zamkniętej piwnicy, nie mogłam się dostać.

A Twój Franuś w piekiełku schroniskowym odnalazł swoją dobrą, kochającą ludzką połówkę, a to wielkie szczęście.
I na pewno o tym wiedział i wtedy, kiedy wyciagał tam do Ciebie łapkę i wtedy, kiedy poszedł już na spacer po Tęczowym Moście.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon lip 17, 2006 13:58

:cry: :cry: :cry:

Czasem mi się wydaje, że niektóre koty znajdują swoich ludzi w ostatnim momencie, żeby spokojnie umrzeć, będąc kochanymi :cry:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

[poprzednia]