Igulec pisze:Nie mogę go znaleźć, ale był tu wątek o domu tymczasowym na 10 dni też w Poznaniu. Może sie dogadacie na wymienny domek tymczasowy?
juz sie dogadałysmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Igulec pisze:Nie mogę go znaleźć, ale był tu wątek o domu tymczasowym na 10 dni też w Poznaniu. Może sie dogadacie na wymienny domek tymczasowy?
marinella pisze:Igulec pisze:Nie mogę go znaleźć, ale był tu wątek o domu tymczasowym na 10 dni też w Poznaniu. Może sie dogadacie na wymienny domek tymczasowy?
juz sie dogadałysmy
Olinka pisze:Anna - nie mogę, mam maluszka u siebie i zaraz też będę kombinować, co z nim zrobić przed wyjazdem,
mircea pisze:Olinka pisze:Anna - nie mogę, mam maluszka u siebie i zaraz też będę kombinować, co z nim zrobić przed wyjazdem,
Olinka, a kiedy się wybierasz na ten wyjazd?
Jakby co, to ja Maćka wezmę na przechowanie
marinella pisze:Igulec pisze:Nie mogę go znaleźć, ale był tu wątek o domu tymczasowym na 10 dni też w Poznaniu. Może sie dogadacie na wymienny domek tymczasowy?
juz sie dogadałysmy
marinella pisze:wcisnęlam moim znajomym od 13 do 24 lipca
trzymajcie kciuki zeby jej nie oddali
marinella pisze:wcisnęlam moim znajomym od 13 do 24 lipca
trzymajcie kciuki zeby jej nie oddali
Moje dwumiesięczne to jeszcze były kuleczki, wyadoptowywane w wieku trzech miesięcy dopiero robiły się smukłe..Igulec pisze:Ja sie nie znam za bardzo, ale moje jak tak wygladały, tak kilkowato, to miały grubo mniej niż dwa miesiące. Dwumiesięczne kocięta (te moje) wozłam do domu już jako smukłe kociaki i po ich kilkowatości nic nie zostało
anna57 pisze:Moje dwumiesięczne to jeszcze były kuleczki, wyadoptowywane w wieku trzech miesięcy dopiero robiły się smukłe..Igulec pisze:Ja sie nie znam za bardzo, ale moje jak tak wygladały, tak kilkowato, to miały grubo mniej niż dwa miesiące. Dwumiesięczne kocięta (te moje) wozłam do domu już jako smukłe kociaki i po ich kilkowatości nic nie zostało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości