. Oj chciałabym móc Was odwiedzić ale na razie jestem uziemiona Moderator: Estraven
. Oj chciałabym móc Was odwiedzić ale na razie jestem uziemiona 
Kicorek pisze:Kropka - jak sama nazwa wskazuje - nie może byc duża
A jeszcze jak sobie nogi na plecy pozakładają, to już w ogóle. kropka75 pisze:Kicorek pisze:Kropka - jak sama nazwa wskazuje - nie może byc duża
![]()
W końcu zakumałam, że to pies. Bo już zaczynałam kombinować skąd Ty wiesz czy ja duża czy nie?![]()
kropka75 pisze:Morderca kapci też piękny.Jakieś psie zapędy ma ta Twoja diablica biała.
kropka75 pisze:A Kitunia zastrzeliła mnie tym spankiem z piesiem. Ona wcale nie taka nietykalska - całkiem towarzyska kota z niej.![]()
A propos - jak długo kotulce pamiętają ludzi i miejsca z przeszłości? Np. psa, z którym kiedyś mieszkały czy ludzi, czy inny dom? Bo Kitka wygląda jakby się z Kropką wczoraj rozstała dopiero, a moja Kropa jak po pół roku wróciła na stare śmieci na chwilę, to z wersalki nie wychodziła.
Kicorek pisze:Dziś pogryzła mi rękę
Strasznie się rano wygłupiała w mojej pościeli i na psim posłaniu, później oczywiście wstawię jakieś fotki

. Kitka ma widzę świętą cierpliwość, to tak jak moja Kłopcia - schodzi ze swojego tronu tylko w wypadku trąby powietrznej, a jako że u nas o takie trudno, więc wcale własciwie nie wstaje 
Kicorek pisze:kropka75 pisze:Kicorek pisze:Kropka - jak sama nazwa wskazuje - nie może byc duża
![]()
W końcu zakumałam, że to pies. Bo już zaczynałam kombinować skąd Ty wiesz czy ja duża czy nie?![]()
A co, mała jesteś?![]()
Święta cierpliwość i stoicki spokój. Brawo. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości