Moderator: Estraven

agacior_ek pisze:acha, to ja jeszcze zamelduje wyniki rozmowy z tatą..
otóż, Vice raczej da się przewieźć, natomiast na dzień dzisiejszy to oczywiście nie znamy terminu. Tacie zawsze wypada tydzień wcześniej układać plan wyjazdów, więc to wszystko jest płynne.. poza tym, jeżeli mam jechać z nim, to po sesji...
czy dla ciebie Dasiu II tydzień lipca to nie za późno?
bo wcześniej, to u nas transportu może nie być.. może wcześniej inni forumowicze będą kursować?
Dasia pisze:agacior_ek pisze:acha, to ja jeszcze zamelduje wyniki rozmowy z tatą..
otóż, Vice raczej da się przewieźć, natomiast na dzień dzisiejszy to oczywiście nie znamy terminu. Tacie zawsze wypada tydzień wcześniej układać plan wyjazdów, więc to wszystko jest płynne.. poza tym, jeżeli mam jechać z nim, to po sesji...
czy dla ciebie Dasiu II tydzień lipca to nie za późno?
bo wcześniej, to u nas transportu może nie być.. może wcześniej inni forumowicze będą kursować?
Optymalny jest sam począteczek lipca, a możliwy również ostatni tydzień czerwca. Im szybciej tym lepiejZ drugiej strony, fajnie by było gdybyś też mogła przyjechać... Zobaczymy, może ktoś się zgłosi w transportowym na wcześniejszy termin.
aamms by trzeba zapytać o opinię jako Głównodowodzącą

agacior_ek pisze:dziewczyny, ja to rozumiem.
dlatego zgłaszam się do transportu, ale mogę dopiero w II tygodniu lipca. jeśli coś się zmieni, będę informować (jakieś zwolnienia z egzaminów albo coś)!
jeśli ktos jeszcze może kota przewieźć wcześniej, byłoby suuuuuuuuuuper!
czekamy!
Dasia pisze:Przygotowania do przyjazdu Vice trwają![]()
Równocześnie z przygotowaniami do ślubu (aaaaaaaa!!!)

Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 8 gości