Necia pisze:ale ja nie wiem gdzie szukać w Lublinie?? mam do dyspozycji tylko internet
na przykład u Kasi - tutaj http://fundacjafelis.schronisko.net/
ale Kasia chyba teraz nie ma nic dlugowlosego

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Necia pisze:ale ja nie wiem gdzie szukać w Lublinie?? mam do dyspozycji tylko internet
safiori pisze:Skontaktuj sie z KasiaD ona jest z Lublina o ma dużo kotków do wydania.
Necia pisze:chodzi mi o młodego kota bo moja kotka 2-u letnia nie akceptuje starszych:( (narazie szukam mam nadzieje że nie bede musiała szukać nowego kota i że są to błedne informacje z tą białaczką moja kicia ma dopiero niecały rok)
Necia pisze:chodzi mi o młodego kota bo moja kotka 2-u letnia nie akceptuje starszych:( (narazie szukam mam nadzieje że nie bede musiała szukać nowego kota i że są to błedne informacje z tą białaczką moja kicia ma dopiero niecały rok)
Kasia D. pisze:Dziewczyny, ja nie mam puchatego kota do oddania, no co Wy... na stronkę fundacji nie zaglądacie? ...![]()
Szczerze powiem, ze irytuja mnie takie posty jak ten Neci.
Ale zapewne dlatego, ze mam -naście burasków i czarnuszków do adopcji oraz dobijam do dziesiątki z dorosłymi w identycznych kolorach, których nikt nie chce...
Georg-inia pisze:oj dziewczynyNecia zgłosiła chęć adoptowania futrzaka, a Wy zaraz... zaczynacie się sprzeczać między sobą
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: beatamarzec1996 i 47 gości