Obecnie to ona jest najsilniejsza z całej trójki. Martwię się o Zawodowca- kuleje na dwie nogi, ledwo chodzi Wczoraj na jedną nogę kulał Leonek, widocznie to znowu ta sama odmiana kk, która atakowała mi kociaki w zeszłym roku
Zawodowiec wciaż kiepściutki Mocno kuleje, właściwie ciągle leży na ręczniczku. Na szczęście ma apetyt i nie wymiotuje. Trochę robali z niego wczoraj wyszło, dziś zrobił ładną kupkę. Martwię się o niego, ale jutro jedziemy na kolejną porcję zastrzyków, więc musi być lepiej
A maluchy są coraz słodsze, coraz bardziej rozmruczane, przytulaste Bardzo martwi mnie Zawodowiec mocno kuleje, właściwie nie moze chodzić, załatwia się pod siebie. Leonek też kulał, ale nie aż tak mocno. Zaczynam się zastanawiać czy moze jednak coś mu się w tą noge nie stało, ale z drugiej strony Leon też kulał, po dwóch dniach mu przeszło
Kociaki wciaż są maciupkie, ale juz na szczęście grubdze Powoli robią się z nich kocie kluseczki DOmagają się jedzenia co godzina a gdy wczoraj wróciłam po 4 godzinach z uczelni, słyszałam je już na parterze Szał załatwiania sie w komputerowe kabeli minął, mam nadzieję bezpowrotnie (uffff)
Maluszki dostają Scanomune i teraz juz wszystko będzie dobrze. Oprócz tego, że Matyldka wyhodowała sobie olbrzymią nadżerkę na języku
Ty masz zdrowie kobieto, ja bym pewnie nad nimi siedziała i ryczała. Ale coraz fajniejsze są. A Leon pięknym facetem będzie, jak nic. Za zdrówko i głaski dla małych sierotek.
Zrobiłam dziś kociakom ogłoszenie na Allegro- nie wiem, czemu nie wyświetlają się zdjęcia za które przecież zapłaciłam
Napisałam do obsługi, ale boję się, ze zamkną mi aukcję, jak już zwróciłam ich uwagę...
Saskia, czy to znaczy, ze skoro dalas ogloszenie na allegro na 3 kociaki, to nici z adopcji Zawodowca przez Slawka? NIe dostalam odpowiedzi na PW, wiec pisze tutaj.