dopiero zdaje relacje..bo troche pogibany dzien mialam>
koty ten dzien spedzily na lenistwie...i wolaniu o zarcie...ja stracilam 3h na fryza bo na wiosne postanowilam zgubic solidarnie z kotuchami troche sierci

bocian w szoku po tak gwaltownym moim linieniu..muhiihihih koty nei zwrocily zadnej uwagi ze z wlosow za lopatki zrobily mi sie wlosy przy glowie..muhihihi
balkon pozostal nieruszony od wczoraj..czyli siatka zalozona.ale nei naciagnieta bo na lince jest i do sufitu zostalo jakies 2 cm i to trza naciagnac..i jutro musimy zalatac wszelkie przeswity z boku balkonu jak i na dole barierki.bocian nie marudzi jzu na siatke..bo tak zle to nei wyglada w swietle dziennym:)
zamontowalismy polki..sa trzy...kot jzu je oblukal..znaczy sie choc ...zaba przespala caly montaz...wiertarka jej jakos nei przeszkadzala...
za to sasiadowi bardzo..az zadzwonil

kurde molek ( uhh a wyrazilabym sie bardziej dosadnie ale tu zapewne nie wolno

) chcial wzywac policje za to ze wiercimy w niedziele!!! raptem 30 minut borowania i to nie non toper tylko z przerwami..w inny dzien nei mozemy.,bo bocian pracuje..ehh jzu nic nei powiem...gryyyy
jak oni boruja to nei ma problemo no ale jak my to koniec swiata....ble ble ble ale guzikol z tym- koty maja polki
co z okiem chociowskiego?lepiej ale mi sie krople skonczyly

porazka..ale jutro wskocze do weta po nie i dalej bede zakraplac.dalam dzisiaj temu czarnemu malpiszonowi tabletke na robole...mialam dac 2 tyg temu ale albo zygal albo oko..heh zdeka sie na mnei wsciekl jak mu to obrzydliwe biale do gardziola wpychalam

taka mala zemsta za budzenie rano...bo otoz moj maly rojber dzisiaj obudzil pancie o 9 rano!!!!dla mnei to noc!!!zwalszcza w niedziele!!!!!!!chodzil po korytarzu i miauk miauk miauk przerazliwe wydawal...pancia wola kicie co ci kicio papu chcesz?a kicio dalej miauk miauk az serce rozdziera....no to pancia wstala bo jak tu spac..poszla do lazienki zrobila co miala zrobic...poczym wyczyscila kocia kuwete....i olsnienie

to o to chodzilo!!!!!kuweta!!( zaba zafajdala mu kuwetke

)jak tylko wstretne rzeczy z toaletki kociej usunieto chocio siup do srodka i dalej produkcja kaktusa i podelwanko

ulac sie mozna z tych kotow