Łanio - wygląda na baaardzo zadowolonedo na kaloryfyrze pynio ma przeuroczy (i miłą kolerzankę koło siebie )
Bonio nie zuważył, że jojek nie ma? oj będzie brykał to pewnie typ "niedoopanowania" indywidualista, ale może mu inne koty wytłumaczą, że w nocy to lepiej spać.....
I Twoja mama nie poznała Niewiemka.... czyli świetnie! i czekamy na zdjęcia
Dzisiaj Andrzej ma urodziny, ósme . W prezencie dostał kawałek wołowinki
Kasia
Hunik
Gatos z Bączkiem - takie widoki zdarzają się niezmiernie rzadko, bo Bonio owszem, z kotami chętnie wojuje, ale spać woli osobno
Dzisiaj byłam z Gwoździkiem u lekarza. W przyszłym tygodniu, o ile wyniki badania krwi będą OK, usuwamy Gwoździkowi przynajmniej jednego zęba.
Przy okazji usłyszałam, że Gwoździk nie wygląda na swoje 13 lat .
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie! [...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"
Małi jest smukły, bo wiecznie w ruchu, przysiada na moment i znów leci biegiem do swoich spraw. Usiłuje zaczepiać inne koty, ale na ogół musi się bawić sam, bo z wyjątkiem Uszatka wszystkie są dość stateczne .
Pola bardzo serdecznie dziękuje Cioci Beacie za prezent . Jest bardzo smaczny .
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie! [...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"
Małi na gościnnych występach, a zachowuje się tak swobodnie? Maurycy na gościnnych występach chował się po kątach, teraz już nie chodzi na wystepy, nie chcę go stresować.
Śliczny jest Małi i bardzo bezstresowy.