martysek pisze:Puma IM, no Maybi teraz mój jest, więc tak napisałam
No, ale w filmiku nie ma Maybiego, tylko jeden dorodny dwunóg i jeden maleńki biały czterołapek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martysek pisze:Puma IM, no Maybi teraz mój jest, więc tak napisałam
PumaIM pisze:martysek pisze:Puma IM, no Maybi teraz mój jest, więc tak napisałam
No, ale w filmiku nie ma Maybiego, tylko jeden dorodny dwunóg i jeden maleńki biały czterołapek![]()
Wyszło mi, że ten dorodny dwunóg jest twój osobisty
martysek pisze:Maybi już 3 razy na Tymka się rzucił... Raz jak się wąchały, ugryzł rudego w tyłek, drugi raz jak głaskałam Tyma, rzucił się na niego ze złością. Czyżby to zazdrość???
Doradzi mi ktoś coś?Plis
Lidka pisze:PumaIM pisze:martysek pisze:Puma IM, no Maybi teraz mój jest, więc tak napisałam
No, ale w filmiku nie ma Maybiego, tylko jeden dorodny dwunóg i jeden maleńki biały czterołapek![]()
Wyszło mi, że ten dorodny dwunóg jest twój osobisty
Przeciez na filmie jest Maybi zapamietale ugniatajacy, prosciutko do kamery, zeby bron Boze nie wyjsc z kadru.
czy jest jeszcze inny film?
Kicia cudowna:))))
lidiya pisze:uffff.... Martysek, to czyli nie jest az tak zle? (mam nadzieje...) Tymek radzi sobie z Maybachem?co do luznych kupek, to po prostu czasami sie tak zdarza tez z powodu zmiany miejsca. mial u nas kiedys luzne kupki i ladnie mu pomogl Lakcid (takie ampulki do rozpuszczenia, kupisz w aptece) dolane do odrobiny smietanki.
pozdrawiam, sciskam i czekam na nastepne relacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 37 gości