Koci pamiętnik

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 16, 2003 1:28

Siku! Bedzie kupe dymu, bum i spokój na jkiś czas!

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Nie lut 16, 2003 2:35

Dobry wieczor milemu towarzystwu, czy moge przylaczyc sie do uroczej pogawedki? Jestem Cesarzowa Sissi, spokrewniona z dworem austriackim (musicie mi wierzyc na slowo i kuniec), a rowniez z ksiestwem Jezuchrystecomyztymikicuchamiterazzrobimy.
Od 3 tygodni rezyduje w mej nowej posiadlosci, i mam dwoje sluzby, Marysie i Juniora. Przenioslam sie z centrum, gdzie rezydowal ze mna rowniez pewien Thobias, starajacy sie z reszta o moja reke... :oops:
Musze przyznac, ze czuje sie teraz troche samotna...jak kazda dama, tesknie za silna lapka meskiego kocurka. Marysia cos marudzi, ze wkrotce niespodzianka...powiem wam, ze podgladnelam na jej kompie, i zobaczylam fotke pewnego baaardzo przystojnego bruneta. Toto von Katt sie nazywa, czyli pewnie tez ze szlacheckiego rodu, dzieki bogu.
Jestem troche podekscytowana...mam nadzieje, ze powiedza kiedy, zeby mnie nie zastal zaspanej i nieprzylizanej, bosh! Troche na niego najpierw posycze, niech sobie nie mysli, ze jestem jakas latwa :roll:
Moja Marysia jest poczciwa, nizszego pochodzenia, jak to sluzba.
Dorabia sobie gdzies kiedy ma wychodne. Wiem, bo czesto znosi stosy papierow z tej pracy, i siedzi z nimi po nocach, okupujac salony. To sa takie dokoomenty co sie nazywaja Jasna cholera. Nie chce jej do sluzbowki wyganiac, bo jak juz tu siedzi, to przynajmniej pali w kominku, i znosi mi lakocie.
Dzisiaj mialam okazje popisac sie moja sprawnoscia tudziez gleboka inteligencja...ehmm, przepraszam, ze tak nieskromnie :oops:
Junior zabawia mnie czesto kawalkiem gazety na sznurku, na ktore mowi "mysz"...no coz, z nizszej sfery on tez, nieobyty. Dzisiaj rzucal ta "mysz" na szafy, a ja mu ja przynosilam. Marysi lzy lecialy z radosci...egzaltowane stworzenie. Potem Junior rzucil "mysz" do takiej niszy w scianie w kuchni, tuz pod sufitem. Leza tam jakies kartony, i moja limuzyna...bardzo brzydko to wyglada, nieporzadek taki.
Podskoczylam po szafkach, i stojac na krawedzi tej niszy juz mialam "myche" dorwac, ale przypomnialam sobie, ze bosh pod lewa tylna lapka jestem niewyczesana! Takich rzeczy nie przystoi odkladac na pozniej, wiec zadarlam lapke mooocno do gory, i pracowalam nad stroikiem. No i stracilam rownowage, i troche sie tam na gorze zagmatwalam. Marysi oczy wyszly na wierzch, i pisnela na takiej frekwencji, ze chyba jej dzis w nocy przyozdobie koldre albo co, bo bardzo mnie zdenerwowala.
Junior tylko sie smial, i mowil, ze niedlugo nauczy mnie stac na ogonie. Bezczelny! I powiedzial tez, ze "teraz ma 2 baby w domu, i juz go nic nie zdziwi" Eh ta dzisiejsza mlodziez.
Zegnam przemile towarzystwo, jeszcze do was zajrze, bo widze ze jestescie na poziomie, zwlaszcza panowie bardzo przystojni, mrrr :love:

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Nie lut 16, 2003 11:45

Cześć Sissi, czy raczej powinienem powiedzieć witamy Jej Cesarską Mość?
Widzę, że masz własciwe podejscie do dwunogów, którzy są podrzędną formą życia, stworzoną przez kociego demiurga wyłącznie po to by nam służyć. Co nie zmienia faktu, ze ja moich lubię, zwłaszcza kiedy nosza mnie na rękach i pozwalają zwisać z ręki jak z gałęzi.
A fotkę jakąs przyślesz?

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie lut 16, 2003 13:23

...oh, Mr Hacker, jakiz z pana gentleman :oops:
Fotke, oczywiscie, przysle, wlasnie mialam sesje fotograficzna.
Tylko musze Marysie wyslac z klisza do wywolania, bo cos sie ociaga.
Wieczne klopoty z ta sluzba.

Inka

Post » Nie lut 16, 2003 16:16

Hacker jest mój :twisted:

Niedobrota
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Nie lut 16, 2003 16:52

Oh, przepraszam Lady Niedobrotko. Coz za gafa :oops:
Nie chcialam pani urazic, a z Hackerem tylko grzeczna konwersacje...tego...ehm...z reszta oczekuje wkrotce bardzo zacnego narzeczonego :oops:
Alez pani ma eleganckie futro, czy pani stosuje na nie przedniej, czy srodkowej czesci jezyczka? Bardzo to dla mnie wazne, bo lubie sie dobrze prezentowac.
Ze Marysia pol niedzieli snuje sie w rozmamlanym poranniku, to jej sprawa, ale ja bardzo dbam o toalete :flowerkitty:

Inka

Post » Nie lut 16, 2003 17:29

Katy pisze:Hacker jest mój :twisted:

Niedobrota

Panienki, nie ma powodów do kłótni :wink: Są jeszcze prawdziwi faceci na tym forum 8) Służę pomocą... Samotny i romantyczny, Drakula 8)
Obrazek

Ella

Od: Czw mar 07, 2002 13:22

Post » Nie lut 16, 2003 17:30

Katy pisze:Hacker jest mój :twisted:

Niedobrota

Niedobrotko-ślicznotko, nawet przez sekundę nie pomyślałem o innej.
Twój Hacker

Oberhexe

Post » Nie lut 16, 2003 17:30

Nic sie nie stało - może się jakoś podzielimy :wink:
Co do mojego futra - nic specjalnego z nim nie robię :roll: Czyszczę co chwilka, raz środkiem, raz brzegiem języczka, no i jeszcze jem coś takiego kolorowego, moi Państwo mówią, że to na ładną, błyszczącą sierść jest. Zaraz, zaraz jakoś to się tak nazywa... wita coś tam... :roll:

Hackerku, co kochanie dzisiaj porabiasz? Ja cały dzień przespałam. Moja pani poszła oglądać jakieś inne koty i trochę się na nią pogniewałam. Wróciła cała w zachwytach da jakichś MC. Co to jest?
:roll:
W ogóle to moi ludzie coś mówią o jakichś badaniach dla mnie, że będą musieli mi porobić i czuję że mój koniec się zbliża. Wspominają o jakieś sterylicośtam... Hackerku, spieszyć się musimy...

Niedobrota
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Nie lut 16, 2003 18:05

Ksiaze Drakula...jakiz to zaszczyt :oops:
Uwielbiam pana skrycie, odkad ujrzalam pana przez ramie Marysienskiej.
A pani Niedobrotce radze, zeby sie pospieszyla, bo po Dlugim Snie, to juz nie to samo...nie zebym tyle razy probowala...ale jeden maly razik sprobowalam...eeeeh, robi mi sie slabo kiedy sobie przypomne te namietnosci :1luvu:
I nie wierzcie Marysi, ze pewnie lece na kazdego kota. To klamstwo, wyssane z brudnego, zazdrosnego palucha czlowieka :oops:

Inka

Post » Nie lut 16, 2003 18:19

Maleńka, jestem za każde Twoje skinienie 8) 8) 8)
Moja biedna dwunożna tak mnie kocha, że zrobi dla mnie wszystko...
Właśnie usiłuje zrobić sobie paszport .....A wtedy.... :?: Kto wie :?:
Mrauuu, Twój Drakula 8)
Obrazek

Ella

Post » Nie lut 16, 2003 18:41

Wy tu o miłości, a mnie się nic nie chce.... :cat3: Pobiegałam sobie za myszą.... Ciągle mi wpada pod szafy i inne zawalidrogi, a ta moja taka powolna, wciąż muszę krzyczeć:szukaj! szukaj! Nie tu! Tam wpadła! Nie widzisz czy co?! nie chce mi się samej szukać.... Pies ma w misce fajne rzeczy, mniam... Zjem coś,,, ale co? Może różową myszkę, daj,daj,daj! Nie szukaj myszy, daj jeść! Nie to, myszę różową w pudełku na półce! Ci ludzie to są jacyś mało pojętni... Chyba mówię wyraźnie... Dzisiaj moja chciała mnie potraktować czymś z zębami, jeździć tym po mnie chciała, a! Wściekłam się i tak jej wlałam łapą,że popamięta! Ciągle się muszę myć, a oni ni8c tylko głaszczą i głaszczą, nikogo nie obchodzi to, ile czasu zajmuje mi ułożenie fryzury! I znowu z łapiszonami się pchają, ile razy można tłumaczyć....I sobie myślą,że mnie to można wziąć do łóżka i ja już zasypiam,naiwni... Przyjdę ,jak będę chciała, gdzieś koło 4 rano, o, to dobra pora....Pomiauczę najgłośniejn jak potrafię, niech docenią tę łaskę.. A potem natychmiast do kuchni! Ale już! Wiecie co.... Teraz sobie pośpię...
Może mi się Drakula przyśni :oops: razem z Hackerem :oops: ale o tym sza.... :cat3:
Ewer&Lorka&Dred Obrazek

Ewer

Od: Czw gru 26, 2002 23:10

Post » Nie lut 16, 2003 18:54

Słodkich snów Koteczko 8) :) Drakula
Obrazek

Ella

Post » Nie lut 16, 2003 20:28

Słodkich słów malutka Lorienko:-*

Oberhexe

Post » Nie lut 16, 2003 20:48

Koty! Wy się zachowujecie jak LUDZIE!! Precz z podziałami rasowymi, wyznaniowymi, seksualnymi!

Pitasz

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

[poprzednia][następna]