Koci pamiętnik

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 10, 2003 22:26

Podeslij, podeslij !!! Juz nie moge sie doczekac, Ty moj stuprocentowy mezczyzno :)
Moze przyjedziesz do mnie? Moja stara cos mowi o drugim kocie - fajnie by bylo, gdyby mieszkal ze mna taki MACHO :oops:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Pon lut 10, 2003 22:41

moni_citroni pisze:Luksus, nie przejmuj sie, kobity juz takie sa. Zwlaszcza te nieowlosione. Czasem im odbija... Moze to z powodu pelni ksiezyca???

No jeszcze tego brakowało, żeby zaczęła do księzyca wyć....
I tak jest jakaś mroczna i wyjącej muzyki słucha, wrrrrrrr, wyłączyłem teraz te głosniki, bo normalnie uszy więdną.
Lepiej by zrobiła cos do jedzenia....
Obrazek
Obrazek

Keskese

Od: Pon lut 04, 2002 15:34

Post » Pon lut 10, 2003 22:47

Luksus, a moze idz ja pomiziac? Jak ludzie sa smutni, to lubia sie do nas przytulic. Idz i powiedz jej, ze fajna z niej babka i ze bys jej nie zamienil na inna. Zobaczysz, ze bedzie milsza i moze zrezygnuje z wycia do ksiezyca?

moni_citroni

Post » Pon lut 10, 2003 22:54

Miziałem - płakała, że wlazłem jej na oczyszczone, czarne spodnie (a ja jasny jestem - 3 na zdjęciu). Potem zacząłem ją lizać po rękach - płakała, że boli.... co za baba.
Tylko łazi i marudzi. Dobrze, że mam Lucyfera i Laluśkę no i Zulę :twisted: Jak mi się nudzi, to dostają ode mnie kilka szybkich ciosów :D
Zula teraz zaczyna udawac kota. Chodzi i miauczy. Wiem, że ma :trudne dni" i na kundla ma ochotę.
A ci moi ludzie myslą, że jak założą jej na pysk kaganiec, to na spacerze nie 'zajdzie' :twisted: ja na jej miejscu......
No ale mi sie nie chceeeee, za leniwy jestem ;)

aaaaaaaa już wiem, o co tej mojej chodzi, czemu tak płacze. Ona jutro idzie do ludzkiego veta. Dobrze jej tak. Ja tez się bałem, jak mnie do koszyka wkładała i wywoziła w niezane...
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Pon lut 10, 2003 23:03

Luksus, tak to juz jest z tymi babami. Chcesz sie miziac - zle, nie chcesz - jeszcze gorzej. Musisz miec dystans do calej sytuacji, kiedys im przejdzie. A na Zule uwazaj, jak sie jej chce chlopa to moze byc niebezpieczna !
Wtedy nie ma zmiluj sie ! :lol:
Fajne masz to zdjecie, przystojniacha z Ciebie :oops:

moni_citroni

Post » Pon lut 10, 2003 23:10

Katy pisze:Kitty - Mefioso to dzieciak jeszcze...
Co innego taki Hacker - czystej krwi i taaaaaki przystojny....
A ja mało czasu mam, cos czuję...

Niedobrota

Niedobrotka, Ty babka z klasą jesteś :!: Nie mam co prawda srebrnych jajek, ale jeśli tylko masz ochotę, to chętnie bym sie z Tobą spotkał. Niedługo jakieś takie święto dla ludziów bedzie, jakieś Walenie czy coś, my tez przecież musimy miec coś z życia, nie?Muszę mojej pomiaukolic, że chcę na wycieczkę.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon lut 10, 2003 23:11

moni_citroni pisze:Luksus, tak to juz jest z tymi babami. Chcesz sie miziac - zle, nie chcesz - jeszcze gorzej. Musisz miec dystans do calej sytuacji, kiedys im przejdzie. A na Zule uwazaj, jak sie jej chce chlopa to moze byc niebezpieczna !
Wtedy nie ma zmiluj sie ! :lol:
Fajne masz to zdjecie, przystojniacha z Ciebie :oops:

Zula jest akby to powiedzieć - jakaś kosmiczna, zupełnie nie przypomina kota (zdjęcie pierwsze z prawej). Ale i tak ja zawsze wygrywam :)
Ta moja ciągle mówi: taki duzy piesek a tak się dał małemu kotu (to o mnie). Zula i Lucyfer maja najczęsciej slady na szyji po moich wygłupach :twisted: :twisted: Laluśki nie ruszam..... żal mi jej. Po tym jak ją sreberkiem po brzuchu popsikali zaczeła gadac i gadać.... muszę ją czasami uspokoić, jak prawdziwy macho!
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Wto lut 11, 2003 9:08

a ja kiedys mialem srebrne jajka 8) ale wlasciwie to dopoki Wsa nei poczytalem to sie z tego nie cieszylem
wiecie co Lusilli odbilo 8O :lol: :lol: :lol: boki zrywam ze smiechu
lata i mi caly czas tylek pod nos wystawia
zero dobrych manier
a wieczorem widzi ze juz sie ulozylem w lozku do spania - leci do kuchni i wola Maxiu, Maxiu i znowu , no ja juz nei moge - moze ktorys by tu wpadl :wink:
ale slysze cos o sterylce czy kastrowaniu - czy jej zrobia srebrne jajka 8O 8O :?
Maximus
Lora oraz
Lucilla Obrazek & Maximus Obrazek "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."

Lora

Od: Wto lut 05, 2002 10:35

Post » Wto lut 11, 2003 20:34

:D
Ostatnio edytowano Wto lut 11, 2003 21:11 przez Agata, łącznie edytowano 1 raz
Agata i kotfory

Agata

Od: Pt sie 23, 2002 19:55

Post » Wto lut 11, 2003 20:34

Maxiumus, moja laska też coś nie tego... też chodzi, maruczy i tyłek wypina. O co jej, qrka, chodzi? Nie chce się po chacie ganiać, jak ją zaczepiam, to sie kładzie i przeciąga. A duża cały czas nawija o jakimś kuku, co to jej trzeba będzie niedługo zrobić 8O . No chyba nie kuku na muniu, bo ja z wariatką mieszkać nie chcę.

Ja niedawno tez byłem tam, gdzie kota naćpają, a potem nie-wiadomo-co-robią, ale ja potem srebrnych jajek nie miałem. Jak to tak? Jedni mają, a inni nie?

Fuks
Agata i kotfory

Agata

Od: Pt sie 23, 2002 19:55

Post » Śro lut 12, 2003 20:03

Musi sprawiedliwie byc, nie? Ci, co dzielnie wytrzymywali rozne dziwne akcje starszych zasluguja na srebrne jajka. Koboty chyba mniej, ale one i tak sa mniej wazne...

Moja starsza wyjechala na cala wiecznosc i zostawila nas samych! I nikt sie z nami nie bawil, nie mizial zebysmy zjedli rano... Mowie Wam, okropne. Dlatego nie zamierzam ocieplac jej kolanek w najblizszym czasie :( . I wychodek juz strasznie brudny byl.

A co z Oskarami? Ogladaliscie tele ostatnio? Starszej nie bylo, wiec jestem do tylu.

Krzychu.

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro lut 12, 2003 20:08

Krzychu, zdrajco, co ty??? Kobity mniej wazne?? Najpierw mowisz ladne slowka, a potem wyjezdzasz z takim tekstem ? Oooo, serce mi zlamales!! :evil: Odwolaj wszystko albo ugryze cie w pupe !!! :x
Albo nasle kumpli i ukradna ci srebrne jajka !! :twisted:

moni_citroni

Post » Śro lut 12, 2003 20:41

Krzychu!
Moja wyjechała na cały tydzień :evil:
Zostawiła mnie z babcia, daleko poza moim domem. Bez mojej sofy i mojego kartonowego domu z salonami! 8O
No niby fajnie było..babcia rozpieszczała i była na każde miałkniecie, ale jak ona mogła mnie na tyle zostawić? 8O
A teraz mnie nie chce na balkon wypuszczać, bo mówi, że zimno jest czy jakoś tak 8O
Dziwni sa Ci ludzie. Trzeba ich na jakieś szkolenia oddawać!
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Śro lut 12, 2003 20:48

Mnie tylko interesuje wynik nominacji do Oskara. W koncu my, koty, interesujemy sie kultura wiecej niz Starsi.

Moja strasza miala jakas gazete na ten temat, ale nie pozwolila mi jej zmasakrowac :cry: to skad mam wiedziec, jaki jest wynik?

BTW: Kocham kobiety i to sie czasami przydaje,ale wolalbym zalozyc klub Srebrnojajecznych. Kobiety absolutnie nie maja wstepu :? . CO Wy na to?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro lut 12, 2003 21:57

Oberhexe pisze:Niedobrotka, Ty babka z klasą jesteś :!: Nie mam co prawda srebrnych jajek, ale jeśli tylko masz ochotę, to chętnie bym sie z Tobą spotkał. Niedługo jakieś takie święto dla ludziów bedzie, jakieś Walenie czy coś, my tez przecież musimy miec coś z życia, nie?Muszę mojej pomiaukolic, że chcę na wycieczkę.

Hackerku Kochany!
Przepraszam, że nie pisałam wczoraj ale byłam bardzo zmęczona... Dzisiaj też z resztą jestem... Co do tego święta - Walenia. Chcesz zorganizować takie Walenie? Co to za święto w ogóle?
Niedobrota
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

[poprzednia][następna]