Bożonarodzeniowy CUD czyli Mija już w wymarzonym domu :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2005 10:00

Monika pisze:Najnowsze wiesci
Mija juz nie fuka, uspokoila sie. Nie spraiwa zadnych klopotow, ale na dwor jescze nie wychodzi.

Jak już wspomniano- nie robi to na nikim najmniejszego wrażenia - to Mija w końcu spasowała- po co się wysilać? :ryk:

Emilia1

Od: Śro sie 31, 2005 8:17

Post » Wto gru 27, 2005 10:10

Jesli nie rzuca sie za bardzo do wychodzenia to moze niech siedzi az sie cieplej zrobi, chyba ze krotkie spacery, bo futro to ona ma takie zwykle cienkie jak kazdy kot domowy a nie grube jak podworkowce. No ale to juz sami ocenicie co dla niej najlepsze.

Czy kataru nie ma i czy nie kustyka juz jakos? (W poprzednim domu tez jej sie to zdarzylo raz takie zesztywnienie - chyba ze stresu - z domu wkleje fragment opisu tego. Bo troche mnie zmartwilo to ze to nie pierwszy raz miala.)

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Wto gru 27, 2005 13:06

Lena pisze:Czy kataru nie ma i czy nie kustyka juz jakos? (W poprzednim domu tez jej sie to zdarzylo raz takie zesztywnienie - chyba ze stresu - z domu wkleje fragment opisu tego. Bo troche mnie zmartwilo to ze to nie pierwszy raz miala.)

Kataru nie ma i nie kuleje. Do wychodzenia rwie sie srednio. Obejze ja dokladnie jak bedziemy w Wildze na Sylwestra, czyli juz w sobote :D .
Na pewno nie wchodzi w gre (w zimie) dlugie przebywanie na dworze. Co innego wiosna, jak juz bedzie cieplo i duzo pracy na zewnatrz. Oskar bedzie wtedy mniej siedzial w domku, a i dla Miji trawa, listki i wygrzewanie sie na slonczku napewno beda atrakcja.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto gru 27, 2005 13:56

Monika pisze:
Lena pisze:Czy kataru nie ma i czy nie kustyka juz jakos? (W poprzednim domu tez jej sie to zdarzylo raz takie zesztywnienie - chyba ze stresu - z domu wkleje fragment opisu tego. Bo troche mnie zmartwilo to ze to nie pierwszy raz miala.)

Kataru nie ma i nie kuleje. Do wychodzenia rwie sie srednio. Obejze ja dokladnie jak bedziemy w Wildze na Sylwestra, czyli juz w sobote :D .
Na pewno nie wchodzi w gre (w zimie) dlugie przebywanie na dworze. Co innego wiosna, jak juz bedzie cieplo i duzo pracy na zewnatrz. Oskar bedzie wtedy mniej siedzial w domku, a i dla Miji trawa, listki i wygrzewanie sie na slonczku napewno beda atrakcja.

super wiadomości , do wiosny napewno się bardzo przywiąże do Oskara więc nawet na dworze będzie super towarzyszką , a pozatym kotki zawsze trzymają się blisko domu , moc pozdrowień

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Wto gru 27, 2005 14:13

:D :D :D

Monika

Post » Wto gru 27, 2005 18:56

:D :D :D
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Nie sty 01, 2006 17:39

Bylismy u Miji. Ona przytyla 8O , jak tak dalej pojdzie trzeba bedzie przejsc na Acane dla kotow siedzacych w domu.
Wychodzila juz na krotkie spacerki - snieg jest ok, szczegolnie, ze mozna potek wrocic na fotel i kocyk :wink: . Bardzo jej sie spodobala zabawka, takie piszczece cos ze sznurka z piorkami. Mija bawi sie dosc brutalnie, gryzie i drapie, ale na spokojne mowie "Mija przestan, boli, chowa pazury i gryzie delikatniej.
Na Sylwestra, zdenerwowali ja obcy ludzie (cale osiem osob) i znow bula burczenie, walenie lapa i przymiarki do gryzienia. Ale dzis kicia byla juz w znacznie lepszym humorze. Mysle, ze duzy plyw na nastroj Miji miala nowa zabawka, ktorej mozna wyrywac piorka :wink: . Moj synbawil sie z nia dlugo i w nagrode zostal nawet polizany.
Mija jest bardzo gadatliwa - siedzial kolo mnie i dluuugo dyskutowalysmy. Zrobilam jej tez pare zdjec, mam nadzieje, ze wyjda.

Monika

Post » Nie sty 01, 2006 18:48

Zima przyszła więc Mija nabrała trochę ciałka- ale żeby zaraz dieta? :evil: Ona się nareszcie czuje u siebie w domu, no i żadnych ( 8 ) gości nie zapraszała, nie musiało więc się jej to podobać :wink: .
Ale bardzo się cieszę, że nareszcie szczęście uśmiechnęło się do Miji (każdy ma swoje humorki)...
Czekamy na nowe zdjęcia...

Emilia1

Od: Śro sie 31, 2005 8:17

Post » Pon sty 02, 2006 16:00

dziękuję za relacje bardzo mnie interesuje los Miji uważam za szczególny przypadek i dość niezwykły i oczywiście czekam na zdjecia i bardzo mnie zdziwiła relacja kotki z synem musiał jej się kawaler spodobać :lol: pomoc pozdrowień

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pon sty 02, 2006 16:35

bardzo super ze Mija się w nowym domku czuje jak ryba w wodzie :))
czekamy na zdjęcia !!
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Wto sty 03, 2006 10:30

Monika L pisze:dziękuję za relacje bardzo mnie interesuje los Miji uważam za szczególny przypadek i dość niezwykły i oczywiście czekam na zdjecia i bardzo mnie zdziwiła relacja kotki z synem musiał jej się kawaler spodobać :lol: pomoc pozdrowień

Dziekujemy :D
Cichutko sie przyznam, ze mnie tez Mija polizala, potem wlazla na polke nad moja glowa i poszla spac.
Film juz sie "woła".

Monika

Post » Nie sty 08, 2006 10:55

Czekamy na fotki. Monika dzwoniła do mnie i mówiła że nadal wszystko ok. Mija już zalicza pierwsze spacery krótkie ale wraca na wołanie. Bystra kotka.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Nie sty 08, 2006 14:48

PIeknie :) :) :)
Historia Miji daje mi nadzieję, że i moja Kuma znajdzie dobry domek :)

Siean

Post » Wto sty 10, 2006 18:28

Monika

Post » Wto sty 10, 2006 18:44

Jak pieknie się bawi.... :)

Siean

[poprzednia][następna]