Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dzioby125 pisze:Transporter z otwieraną górną pokrywą jest bardzo przydatny gdy kot nie chce wyjść i skuli się przy tylnej ściance np. u weta.
dzioby125 pisze:Transporter z otwieraną górną pokrywą jest bardzo przydatny gdy kot nie chce wyjść i skuli się przy tylnej ściance np. u weta. Od roku mam transporter ferplast atlas deluxe, używam go 1 w tygodniu, a dźwigam w nim 2 koty - teraz już 9 kg. Jestem z niego bardzo zadowolona, ma on mocne, metalowe drzwiczki i łatwo otwieraną górną pokrywę dzięki, której u weta nie ma problemu. Nie wiem czy dobrą radą jest żeby kupować duży transporter bo może pojawić się drugi kotMy od razu adoptowaliśmy 2 koty i też tak sądziliśmy, ale teraz coraz poważniej zastanawiamy się nad kupnem transporterka w rozmiarze na jedego kota, ponieważ 9 kg. nie jest łatwe i wygodne do niesienia i pytanie jak długo rączka transportera wytrzyma.
sundarii pisze:i jeszcze jedna wątpliwośćczy kotkowi w takim transporterze w zimie nie bedzie zimno, np. jaki bedziemy jechali do weta?? jest to tylko kwestia przeniesienia go z domu do auta i potem z auta do gabinetu, czy może przykryc kotka jakims kocykiem w srodku, albo narzucic cos na transporter zeby mu nie wiało??
Użytkownicy przeglądający ten dział: ArturB, Fishusui, Google [Bot], LimLim i 47 gości