Toniś, odezwij się. Co z Baltusiem? Jest chory na chorobę czy udaje Może się gdzieś stuknął i go boli Wczoraj Duża postawiła na parapecie takie duże pudełko a Srula tam zawsze wskakuje jak ucieka przede mna no i wskoczyła i dostała w nos Płakała jak dziecko Duża ja przepraszała i śmietany jej dała Trzeba patrzeć gdzie się wskakuje no
Don Diego
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...
Czesc Baltus byl dzis u weta Wet w szoku ze mama mnie nie przywiozla Kluli go tylek 4 razy nikogo nie pogryzl ani nei podrapal pielegniarka o nim mowi aniolek kto by chcial byc aniolkiem. Mial goraczke, ma stan zapalny tylko w zupelnie innym miejscu niz ja bo w pyszczku na razie go lecza potem beda mu badania robic radzilem mu zeby uciekal ale on taki aniolek cielaczek mamusi tylko ja obejmuje lapami za szyje. Na szczescie mamusia pamieta ze moja jest moje moja moja ale ja sie podziele no bo co
Moja mama nie jest fajna cały tydzień czekałem, żeby mnie zabrała do weta a ona, ze chora i takie tam a ja to co ? nie jestem chory? W końcu pojechała ze mną wczoraj ale dzisiaj to już nas z tatą wysłała a ja nigdy z tatą nie chodzę do weta on wie, ze je nie chciałem zastrzyków trochę to dziwne było, ze tata na to pozwolił i nawet mnie trzymał
ale w sumie dobrze, że przy tym pobraniu krwi to jednak z mamą byłem bo my z tata jesteśmy prawdziwi mężczyźni i po co mieliśmy obaj histeryzować?