Cosmo & Shandy - Mamy juz 5 lat!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2005 13:29

msc pisze:Szandi (to taki drink piwo ze spritem :wink: ) a chlopak to Kosmo od drinka Kosmopolitan (Moj ex mial hobby barowe :wink: )

8O
Czegoz to moze dowiedziec sie na kotach...

Hobby barowe... moze to i dobrze, ze on juz ex...

Serdecznosci!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sie 23, 2005 17:46

Hobby barowe wzielo sie od barmanienia na imprezach i robienia drinkow a nie ich nadmiernego i zbyt czestego spozycia :wink: Ex- jest z bardziej rpozaicznych i przyziemnych powodow ale i tak dobrze, ze juz ex- :wink:

msc

Od: Nie mar 09, 2003 12:46

Post » Wto sie 23, 2005 17:57

msc pisze:Szandi (to taki drink piwo ze spritem :wink: )

Jedyna postać piwa, którą kosztuję ze smakiem (co bulwersuje Polaków), a nawet z lodem (co bulwersuje Anglików) :twisted:
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Wto sie 23, 2005 18:07

msc pisze:Hobby barowe wzielo sie od barmanienia na imprezach i robienia drinkow a nie ich nadmiernego i zbyt czestego spozycia :wink: Ex- jest z bardziej rpozaicznych i przyziemnych powodow ale i tak dobrze, ze juz ex- :wink:

Ufff...
Slonucho, no... przeciez Ty wiesz najlepiej!
I masz racje!

Sorki za domniemywania niepotrzebne!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro sie 24, 2005 13:57

Poniewaz jakos nikt mi nie wierzy jak widzi 'biedna smutna Shandy' to o to zaswiadczam prawde :D Tak jestem terroryzowana przez wlasna kotke :D Od kilku dni nie moge podejsc do laptopa i przygotowac szkolenia na 1wszego wrzesnia :roll: :lol:

najfajniejsze jest to legowisko

zajmij sie mna

daj ten aparat i zajmij sie mna

A jak juz pozuje to jestem taaaka biedna, no nie?! :wink:
tak mi smutna samej

No i jak ja moge z taka terrorystka zyc pod jednym dachem :roll: Tak sie rozbestwila mala moimi wakacjami ze musze ja non-stop na rekach nosic :roll: :twisted:
Ostatnio edytowano Śro sie 24, 2005 14:20 przez msc, łącznie edytowano 1 raz

msc

Post » Śro sie 24, 2005 14:12

Nic nie widze :cry:

A kocinka dba po prostu o Twoje zdrowie,
a nie terroryzuje.
Wakacje to wakacje i masz odpoczywac! :D

Dorota

Post » Śro sie 24, 2005 14:22

Juz widac
Ladowalam nowe zdjecia :oops:
Dorota ja mam 13 tygodni wakacji w roku, wiec jak czasami troche popracuje to nie jest az tak zle a ona przez te wakacje straaasznie sie zaborcza zrobila :roll: Jakbym male niemowle miala, nic nie moge zrobic bo ona ciagle chce byc na rekach :roll: Mam na co narzekac... Wiem :wink:

Ja tylko chce ta prezentajce skonczyc :twisted:

msc

Post » Śro sie 24, 2005 14:39

:ryk::ryk::ryk: :love:

msc pisze:No i jak ja moge z taka terrorystka zyc pod jednym dachem :roll: Tak sie rozbestwila mala moimi wakacjami ze musze ja non-stop na rekach nosic :roll: :twisted:

Biedna, mala koteczka... :wink:

Dorota

Post » Śro sie 24, 2005 14:56

Msc .. ale masz biedną, małą koteczkę :)
Oglądałam zdjęcia Szandi ... podszedł do mnie z wazna sprawa mój 5 i pół letni syn, popatrzył na to zajmij sie mna ... i zawolał ...

Mamo, jaki biedny maly koteczek!!! jak on prosi żeby go ktoś pogłaskał ... ( i dalej z coraz wiekszym rozżaleniem) ... biedny kotek ... pogłaskam dobbrze? (glaskanie monitora) ... mamo, taki piekny i tak prosi ... dlaczego nikt go nie che poglaskac? wezmy go mamo :lol: u nas bedziemy go glaskac nie bylibysmy tacy źli ... :lol:

:lol: :lol: :lol:

dodam jedynie, ze moj syn jest kociarzem, przypuszczam ze jak podrośnie do samodzielnego wychodzenia na podwórko ... moze nas regularnie dokocać :?
Obrazek

tree

Od: Śro lip 13, 2005 21:33

Post » Śro sie 24, 2005 15:02

tree pisze: dodam jedynie, ze moj syn jest kociarzem, przypuszczam ze jak podrośnie do samodzielnego wychodzenia na podwórko ... moze nas regularnie dokocać :?

Pozostaje szlaban jak juz zakocice sie do granic mozliwosci :wink:

No wlasnie ona jest expertem od strzelania tych cudownych minek :roll: A potem mnie podejrzewaja o nie zajmowanie sie nia :evil: Jak ja ciagle ja rozpieszczam tylko czasami juz rece bola a Cosmak przeciez tez musi miec brzuszek wymasowany :wink: (ulubiona pieszczota :D )

No i jak mam wrocic do pracy jak ja na wakacjach nie wyrabiam :wink:

msc

Post » Śro sie 24, 2005 15:03

Aha do syna: Kota nie jest do oddania :!: Przeciez to moja ukochana kota :D

msc

Post » Śro sie 24, 2005 15:06

tree pisze:wezmy go mamo :lol: u nas bedziemy go glaskac nie bylibysmy tacy źli ... :lol:
:lol: :lol: :lol:

:ryk:

Dorota

Post » Śro sie 24, 2005 15:14

msc pisze:Aha do syna: Kota nie jest do oddania :!: Przeciez to moja ukochana kota :D

no nie wiem :wink:
musiałam wydrukowac zdjecie Szandi w dwóch egzemplarzach ...
zapytalam :
po co Ci to synu?
-potrzebne, mamo ... Spiderman musi wiedziec jak wyglada kot którego musi DLA MNIE uratowac
a to drugie ??
-dla mnie, powiesze sobie nad łożkiem, bede go glaskał jak nikt inny nie chce :twisted:
Obrazek

tree

Post » Śro sie 24, 2005 15:16

tree pisze:
msc pisze:Aha do syna: Kota nie jest do oddania :!: Przeciez to moja ukochana kota :D

no nie wiem :wink:
musiałam wydrukowac zdjecie Szandi w dwóch egzemplarzach ...
zapytalam :
po co Ci to synu?
-potrzebne, mamo ... Spiderman musi wiedziec jak wyglada kot którego musi DLA MNIE uratowac
a to drugie ??
-dla mnie, powiesze sobie nad łożkiem, bede go glaskał jak nikt inny nie chce :twisted:

tree - super syna masz :D
msc.. wstydź się, nawet dzieci widzą, że zaniedbujesz kota!! :twisted: :lol:

gonzo

Od: Pt cze 18, 2004 20:21

Post » Śro sie 24, 2005 15:24

Gonzo ... :lol: dzieki :)
Mikołaj (bo tak ma na imie mój syn) to facet który przychodzac w nocy do mojego łozka (w który strasznie sie rozpycha, zabiera jasiek, kołdre mojego :evil: miśka) ... mowi wlazac pod kołdre ... przyszedlem zebys czuła się bezpieczna, mamo :lol: :twisted:
i jak go wtedy wywalic do jego wlasnego łozka ... hmmm ??
cfaniak ... 8)

msc Ty się bój ... Spidermana się bój :twisted:
Obrazek

tree

[poprzednia][następna]