Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 19, 2025 18:03 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

Nabralam dzis mame pytajac czy wnuczek moze przyjechac do nich na wakacje. Ale konsternacja:-)))
Silverblue, czemu denerwuje Cie teraz? Co sie zmienilo w miejscu pracy?
Aniu, dobrze ze lepiej. Oby zdrowko sie popraeialo a o samopoczucie musisz sama ZADBAC aktywnie :ok:
Przyjemnosci, duzo odpoczynku, pozytywne myslenie.oj za szybko mi sie wyslalo nim bledy zdazylam poprawic.
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Sob lip 19, 2025 19:27 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

Mama pewnie się wystraszyła że ma ogromne problemy z pamięcią :lol:
pibon, mnie właściwie cały czas denerwuje, ale czasem mniej. A co? Fatalne zarządzanie zasobami ludzkimi, czepianie się o rzeczy w ogóle nieistotne a przy tym udawanie że ważniejszych problemów nie ma, a najbardziej to że niektórym wszystko uchodzi płazem - ciągłe znikanie, bimbanie, wszystko robione na odpiernicz albo wręcz źle. Za te same pieniądze. Albo przerzucanie odpowiedzialności na starszych stażem pracowników za to co robią młodsi. Ja mogę pokazać, wytłumaczyć, pomóc, ale nie będę odpowiadać za czyjeś błędy, bo też nie moim obowiązkiem jest szkolenie.
Ale jest weekend, odwiedziła mnie koleżanka i był bardzo miły dzień :)

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Sob lip 19, 2025 22:14 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

pibon pisze:Nabralam dzis mame pytajac czy wnuczek moze przyjechac do nich na wakacje. Ale konsternacja:-)))
Silverblue, czemu denerwuje Cie teraz? Co sie zmienilo w miejscu pracy?
Aniu, dobrze ze lepiej. Oby zdrowko sie popraeialo a o samopoczucie musisz sama ZADBAC aktywnie :ok:
Przyjemnosci, duzo odpoczynku, pozytywne myslenie.oj za szybko mi sie wyslalo nim bledy zdazylam poprawic.

Oj, musiała się Mama zdziwić :D
Spokojnej niedzieli, bo chyba masz wolną? :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob lip 19, 2025 22:18 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

Silverblue pisze:Mama pewnie się wystraszyła że ma ogromne problemy z pamięcią :lol:
pibon, mnie właściwie cały czas denerwuje, ale czasem mniej. A co? Fatalne zarządzanie zasobami ludzkimi, czepianie się o rzeczy w ogóle nieistotne a przy tym udawanie że ważniejszych problemów nie ma, a najbardziej to że niektórym wszystko uchodzi płazem - ciągłe znikanie, bimbanie, wszystko robione na odpiernicz albo wręcz źle. Za te same pieniądze. Albo przerzucanie odpowiedzialności na starszych stażem pracowników za to co robią młodsi. Ja mogę pokazać, wytłumaczyć, pomóc, ale nie będę odpowiadać za czyjeś błędy, bo też nie moim obowiązkiem jest szkolenie.
Ale jest weekend, odwiedziła mnie koleżanka i był bardzo miły dzień :)

Niesprawiedliwość bardzo denerwuje. Ludzie są wyczuleni na nierówne traktowanie. To zdecydowanie wina kierownictwa, więc pewnie nic się na to nie poradzi, może się to kierownictwo kiedys zmieni...
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Nie lip 20, 2025 0:09 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

Niestety to prawda Jolu. No ale pewnie znowu mi przejdzie i tak w kółko :wink:
A jeszcze dziś jest chyba jedna z tych nocy ( na szczęście nieczęstych) kiedy Loco stwierdza że on dziś spać nie idzie :lol: :lol:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Nie lip 20, 2025 1:43 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

To naprawd bzczlnosc, zby starsi stazm mili odpowiadac za bldy nowych pracownikow! To kirownik powinin odpowiadac, bo ni zapwnil odpowidnigo szkolnia albo zatrudnil niodpowidni osoby badz j nidostatczni nadzorowal w pracy. No w siuski sobi lci to kirownictwo, wspolczuj! Dlaczgo Ty mialabys nadzorowac czyjas prac? Nich Ci dadza kirownicz stanowisko i pnsj to wtdy ok. Mam nadzij, z to fataln zarzadzni si zmini! :ok:
Fajna ciocia u Was byla, smaczki dla Loco, dlugi sznurowki, plotczki. Takich gosci si chtni przyjmuj :)
Fredziu!

pibon

Post » Nie lip 20, 2025 2:26 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

Silverblue pisze:Niestety to prawda Jolu. No ale pewnie znowu mi przejdzie i tak w kółko :wink:
A jeszcze dziś jest chyba jedna z tych nocy ( na szczęście nieczęstych) kiedy Loco stwierdza że on dziś spać nie idzie :lol: :lol:

Loco jeszcze młody, to czasem musi się bawić całą noc! :D :201461 Odeśpi w dzień :wink:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Nie lip 20, 2025 2:32 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

pibon pisze:To naprawd bzczlnosc, zby starsi stazm mili odpowiadac za bldy nowych pracownikow! To kirownik powinin odpowiadac, bo ni zapwnil odpowidnigo szkolnia albo zatrudnil niodpowidni osoby badz j nidostatczni nadzorowal w pracy. No w siuski sobi lci to kirownictwo, wspolczuj! Dlaczgo Ty mialabys nadzorowac czyjas prac? Nich Ci dadza kirownicz stanowisko i pnsj to wtdy ok. Mam nadzij, z to fataln zarzadzni si zmini! :ok:
Fajna ciocia u Was byla, smaczki dla Loco, dlugi sznurowki, plotczki. Takich gosci si chtni przyjmuj :)

Niestety, złe zarządzanie jest chyba częstsze niż dobre. Nie uczą tego, a warto by choćby w liceum przekazywać pewne zasady. Inna sprawa, że te niesprawiedliwości często wynikają z róznych układów - ktoś jest czyjąś rodiną, zliskim znajomym przyjaciela dyrektora i od razu jest inaczej traktowany, moze sobie na więcej pozwolić i oczywiście to wykorzystuje. tak jest prawie w każdej pracy. :(
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Nie lip 20, 2025 16:06 Re: Moje koty: Calineczka Mini i Kitka.

Po wstpnych przpychankach z Dzordzusim - n zawsz uwaza, z jak ja jm to i on musi (mimo z wczsnij zjadl swoj) wic pcha mi nos do talrza i choc wyczsany to wloski gubi, wic musialam mu dac troch srka krmowgo - udalo mi si zjsc sniadani. Traz chyba sobi jaki przyjmnosci wymysl, choc wypadaloby troch posprzatac al jstm zbyt zmczona - cizki tydzin byl.
Fredziu!

pibon

[poprzednia]