Nul pisze:Tabletki i tak dostaje, na wątróbkę, chyba już wolę dla odmiany toto dawać w płynie. Felisław na szczęście nie ucieka
Mądry kotek!

Moderator: Estraven
Nul pisze:Tabletki i tak dostaje, na wątróbkę, chyba już wolę dla odmiany toto dawać w płynie. Felisław na szczęście nie ucieka

Nul pisze:Dzisiaj była pierwsza kontrola od czasu rozpoczęcia kuracji. Zobaczymy. Wyniki dopiero w poniedziałek mi przyślą. Na szczęście dzisiaj krew leciała - poprzednio była bardzo gęsta, a teraz aż się obie z panią wetką zdziwiłyśmy.
Zdrowia życzymy wszystkim!

Stanowczo należy mu się opalanie na słoneczku.

MB&Ofelia pisze:Biedny FeliśStanowczo należy mu się opalanie na słoneczku.
U mnie balkoning na całego, tyle że w cieniu, bo słońce już po drugiej stronie bloku.
Nul pisze:MB&Ofelia pisze:Biedny FeliśStanowczo należy mu się opalanie na słoneczku.
U mnie balkoning na całego, tyle że w cieniu, bo słońce już po drugiej stronie bloku.
Osobiście też bym chciała balkoning, ale mamy zero balkonów
Hm, dawno temu w tej kamienicy, oprôcz dwóch balkonów należących do mieszkañ, były dwa balkony ogólnodostępne z bocznej klatki schodowej. Nawet tam kiedyś wstawiałam kwiaty balkonowe, tzn skrzynki na poręcz, żeby było ładniej. I pewnego dnia… Balkon z drugiego piętra zleciał zabierając po drodze balkon pierwszego piętra. Dwie sąsiadki to widziały, akurat były na podwórku, dobrze, że nikt nie był pod balkonem, bo nie byłoby co zbierać. Strach się bać…
Po jakimś czasie wzmocniono te balkony przy mieszkaniach.
jolabuk5 pisze:Nagroda zawsze się należy! Za dzielność!![]()
Silverblue pisze:Oczywiście, zwłaszcza w taką piękną pogodę
Nul pisze:jolabuk5 pisze:Nagroda zawsze się należy! Za dzielność!![]()
Jakoś był mniej dzielny niż dawniej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Sylwia_mewka i 13 gości