Marzenia11 pisze:Macie istre zapalenie trzustki. Czy wet zrobil bad specyficznej kociej lipazy? Warto wiedzieć z jakiego poziomu startujecie.
Jutro ma zrobić
Dostaniemy też zalecenia co do karmy i leki. Napewno jeszcze będą kroplówki dożylne.
Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:Macie istre zapalenie trzustki. Czy wet zrobil bad specyficznej kociej lipazy? Warto wiedzieć z jakiego poziomu startujecie.
pibon pisze:Pusienko mocne kciuki!

aga66 pisze:Ojoj Pusieńko biedna Ty. Ciężkie jest dla mnie także podawanie leków kotu dlatego co się da biorę w zastrzykach. Pusiu, zdrowiej kochana

Gosiagosia pisze:
Nie jest dobrze
Dlatego kciuki są nam potrzebne, nie będę dziękować żeby nie zapeszyć. Nasz wet dzwonił żeby mnie uspokoić ze damy radę.![]()
To nie musi być wina kwiatka i troszeczkę mi lżej bo się stałe obwiniam że głupa stara ja![]()
Jutro napiszę więcej idziemy na 8,30 na kroplówkę i zalecenia.
Zjadła pół saszetki wet ekspert i chciała ukraść mi śledziawięc leki działają.

Katarzynka01 pisze:Gosiagosia pisze:
Nie jest dobrze
Dlatego kciuki są nam potrzebne, nie będę dziękować żeby nie zapeszyć. Nasz wet dzwonił żeby mnie uspokoić ze damy radę.![]()
To nie musi być wina kwiatka i troszeczkę mi lżej bo się stałe obwiniam że głupa stara ja![]()
Jutro napiszę więcej idziemy na 8,30 na kroplówkę i zalecenia.
Zjadła pół saszetki wet ekspert i chciała ukraść mi śledziawięc leki działają.
Kciuki oczywiście są![]()
![]()
![]()
Przepraszam, że tak dopytuję, nie obrażę się za brak odpowiedzi, ale czy wet powiedział w jakim kierunku idzie ta diagnoza?

Katarzynka01 pisze:Gosiu, a konsultowałaś to wszystko z Karoliną?
Silverblue pisze:Oby udało się nad tym zapanować i wyprowadzić Pusię z tego ostrego stanu
Dobrze że leki działają i że nabrała ochoty na jedzenie, choćby nawet malutko, ale ważne żeby jadła![]()

Gosiagosia pisze:Silverblue pisze:Oby udało się nad tym zapanować i wyprowadzić Pusię z tego ostrego stanu
Dobrze że leki działają i że nabrała ochoty na jedzenie, choćby nawet malutko, ale ważne żeby jadła![]()
Musi być dobrze![]()
![]()
![]()
Wczoraj ładnie zjadła nawet jej dokładałam małe porcje parę razy.
Dziś dowiem się co dalej i jaka karma.
Już od rana głodna ale musi być na czczo.

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Silverblue pisze:Oby udało się nad tym zapanować i wyprowadzić Pusię z tego ostrego stanu
Musi być dobrze![]()
![]()
![]()
Wczoraj ładnie zjadła nawet jej dokładałam małe porcje parę razy.
Dziś dowiem się co dalej i jaka karma.
Już od rana głodna ale musi być na czczo.
W tym stanie Pusia powinna jeść często ale w małych porcjach, nie tak jak zwykle, przerabiałam trzustkę z moimi rudzielcami
Marzenia11 pisze:Gosia zapytaj lekarza o zasadność zbadania poziomu bilirubiny... być mozę za wcześnie, a być może wet uzna ze to ma sens. Chodzi o wykorzystanie faktu ze Pusia i tak jest na czczo i żeby jej za chwilę znowu nie głodzić. I zróbcie badanie poziomu specyficznej kociej lipazy, a nie test.. bo już w usg jest info o zapaleniu trzustki, ostrym.
Kciuki cały czas.
Chęć jedzenia to pozytywny znak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni, Silverblue, stara panna i 16 gości