jolabuk5 pisze:Dobrze, że zadzwoniłaś, podrażnienie wątroby może być po tym kwiatku. Oby jutro wrócił apetyt!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadal nie chce jeść
Dziś kolejna kroplówka i mam nadzieję że konkretne leczenie.
Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Dobrze, że zadzwoniłaś, podrażnienie wątroby może być po tym kwiatku. Oby jutro wrócił apetyt!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ewar pisze:Trzymam mocno kciuki![]()
![]()
Nic więcej nie mogę
![]()
Marzenia11 pisze:Czytam i zaciskam kciuki![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Czytam i zaciskam kciuki![]()
![]()
Zaciskaj dziś mocno.
Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Czytam i zaciskam kciuki![]()
![]()
Zaciskaj dziś mocno.
Zróbcie specyficzną kocią lipazę.
Ma kroplówki dozylne?

Gosiagosia pisze:Napiszcie proszę o dobrej karmię przy chorej wątrobie takiej która chętnie jedzą.

Katarzynka01 pisze:Mirka, pomyślałam o miksowanym indyku, bo skoro Pusia nie chce jeść, to raczej trudno ją będzie nakarmić inaczej niż strzykawką. A poza tym ona może nie lubić indyka, zwłaszcza gotowanego.
Spooxterium ma rację. John Dog ma różne musy, bardzo dobre. Filetówki trzeba by było miksować, a musy są w zasadzie gotowe do podania strzykawką i mają dobry skład. John Dog i Cats plate.
Mam nadzieję, że coś się dzisiaj wyjaśni, a Pusia będzie już tylko lepiej się czuła

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Napiszcie proszę o dobrej karmię przy chorej wątrobie takiej która chętnie jedzą.
Gosiu trudno polecać jakąś karmę, bo co jeden kot będzie jadł z apetytem to inny nie ruszy. Powinnaś szukać karm z niskim poziomem tłuszczu, albo tak jak pisze Katarzynka podawać jej gotowanego indyka, nie musi być koniecznie miksowany.
Kciuki są![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Spooxterium pisze:Niski poziom tłuszczu mają niektóre filetówki john dog for cats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 31 gości