Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:Ludzie!!!!! Po latach wracają wybory Miss i mistera miau! Wpadajcie, koty zgłaszajcie!
viewtopic.php?f=20&t=220785
Katia K. pisze:Trzymam kciuki za Twoje zdrówko
Katia K. pisze:Od prawie 5,5 roku nie ma już wierszy, nikt nie chciał przejąć schedy po Krzysiu.
Ja, jako sekretarka, coś tam "liznęłam" i piszę do tej pory, ale to nie to samo przecież.
Ciocie, dawno nie pisałem,
Zima – weny (cóż) nie miałem.
A Mamunia (sekretarka),
Co na zimę zawsze sarka,
Też namawiać mnie nie chciała,
Brak natchnienia rozumiała.
Lecz już wiosna, a więc piszę [...]
Tak to było. Wspomnienia...
Pisz tu czasem, ja zawsze czytam.
Katia K. pisze:Od prawie 5,5 roku nie ma już wierszy, nikt nie chciał przejąć schedy po Krzysiu.
Ja, jako sekretarka, coś tam "liznęłam" i piszę do tej pory, ale to nie to samo przecież.
Ciocie, dawno nie pisałem,
Zima – weny (cóż) nie miałem.
A Mamunia (sekretarka),
Co na zimę zawsze sarka,
Też namawiać mnie nie chciała,
Brak natchnienia rozumiała.
Lecz już wiosna, a więc piszę [...]
Tak to było. Wspomnienia...
Pisz tu czasem, ja zawsze czytam.
alessandra pisze:
Ponieważ niejako już nie wiem jak tu zdjęcia wstawiać,filmik
z małym kombinatorem daję,wymyślił ,że aby ściągnąć zabawkę że sznurka,trzeba po prostu go przegryzc![]()
Wisi już kolejnauwielbia też w pyszczku nosić zabawki ,wyciąga z koszyka i roznosi po chałupie a potem ich szuka,ot jakie przemyślne dziecię,samo wymyśla zabawy,gdy inni już mają go dosyc
![]()
https://m.youtube.com/shorts/YHa2sSQinGQ
https://youtube.com/shorts/p2GHkEqvItE
Atta pisze:Zepsowali FB i nie można sobie już teraz podglądać dostępnych kont , publicznych tylko wyskakuje zaloguj się!Ograniczają mi swobody obywatelskie
Katia K. pisze:Macie, Koleżanki, na poprawę humoru:
Dlaczego pańcio chrząka,
zły i zniecierpliwiony?
Wskazuje na pająka,
co wylazł zza zasłony.
Lecz kota nie frapuje
paskuda gdzieś na ścianie,
gdyż właśnie konsumuje
kolejne dziś śniadanie.
mir.ka pisze: kotkowi należy się drugie śniadanie i trzecie, a póżniej przedobiadek itd
Tundra pisze:mir.ka pisze: kotkowi należy się drugie śniadanie i trzecie, a póżniej przedobiadek itd
Ależ oczywiścieJak Hobbitom
Tundra pisze:mir.ka pisze: kotkowi należy się drugie śniadanie i trzecie, a póżniej przedobiadek itd
Ależ oczywiścieJak Hobbitom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 148 gości