My już gotowi, fotki na konkurs wybrane

Moderator: Moderatorzy
Spooxterium pisze:Jako że mój koć ma niekonkursowe futro, to chcę zgłosić kocia znajomych: 1kandydati dwie kandydatki
![]()
Chikita pisze:Spooxterium pisze:Jako że mój koć ma niekonkursowe futro, to chcę zgłosić kocia znajomych: 1kandydati dwie kandydatki
![]()
Każdy kot ma konkursowe ! Nie ma niefutrowych kotów. Nawet u sfinksa da się dopatrzeć coś co futro ma przypominać !
Spooxterium pisze:Chikita pisze:Spooxterium pisze:Jako że mój koć ma niekonkursowe futro, to chcę zgłosić kocia znajomych: 1kandydati dwie kandydatki
![]()
Każdy kot ma konkursowe ! Nie ma niefutrowych kotów. Nawet u sfinksa da się dopatrzeć coś co futro ma przypominać !
Chodzi mi o to że ma mało różnorodne futro
Atta pisze:Za mało różnorodne![]()
Aaaa na to tez się da zaradzić. Wypróbuj taki motyw: podczas kociego snu przejedz golarką przez środek boczku i voilà!
Będzie króciusio a obok dłuższe.Temu nikt się nie oprze
aania pisze:Spooxterium nie grzesz. Czarne futerko jest najpiękniejsze ( tak podglądam twój czarny sznureczek). I prawie czarne też. I rude. I biało czarne ...
aania pisze:Spooxterium nie grzesz. Czarne futerko jest najpiękniejsze ( tak podglądam twój czarny sznureczek). I prawie czarne też. I rude. I biało czarne ...
Katarzynka01 pisze:Fajnie, że reaktywował się wątek. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie, kibicuję![]()
Kandydatów nie zgłaszam bo wiadomo z góry które koty najpiękniejsze![]()
O włos, ale jednak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości